Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Top Gun: Maverick»: Τι είπε ο Jay Ellis για το ενδεχόμενο ενός sequel της υπερπαραγωγής της χρονιάς

«Top Gun: Maverick»: Τι είπε ο Jay Ellis...

Υποδύθηκε τον υπολοχαγό Reuben «Payback» Fitch

Ο ηθοποιός Jay Ellis δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει συνέχεια του Top Gun: Maverick, αλλά παραδέχεται ότι μπορεί να κάνει λάθος. Ο 40χρονος ηθοποιός μίλησε στο PEOPLE στο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, για το ενδεχόμενο μιας τρίτης ταινίας Top Gun. Ο Ellis, που υποδύθηκε τον υπολοχαγό Reuben «Payback» Fitch στην υπερπαραγωγή της χρονιάς με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise), αποκάλυψε ότι δεν είναι ενήμερος όσον αφορά ένα επόμενο project.

«Δεν έχω ακούσει γι' αυτό, οπότε αν ξέρετε κάτι, πείτε μου», δήλωσε αποκλειστικά στο PEOPLE. «Όχι, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει. Τι ξέρω εγώ; Ίσως υπάρξει. Ίσως υπάρξει. "Θέλω να πω, όλοι θα θέλαμε πολύ να δουλέψουμε μαζί. Θα θέλαμε πολύ να το ξανακάνουμε. Θα θέλαμε πολύ να είμαστε ξανά με τον Τομ [Κρουζ]. Θα μας άρεσε να είμαστε ξανά στα F18», πρόσθεσε. «Έτσι, αν είμαστε αρκετά τυχεροί για να το ξανακάνουμε, είμαι σίγουρος ότι ο καθένας από εμάς θα ήταν εκεί».

To Top Gun: Maverick βγήκε στους κινηματογράφους στις 27 Μαΐου, κερδίζοντας πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office. Η ταινία ακολουθεί τον Pete «Maverick» Mitchell (Cruise) καθώς εκπαιδεύει μια ομάδα αποφοίτων του Top Gun για μια ειδική αποστολή. Άλλα μέλη του καστ έχουν αφήσει υπονοούμενα για μια συνέχεια, συμπεριλαμβανομένου του Γκλεν Πάουελ, ο οποίος μοιράστηκε ότι «σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις» για μια επόμενη ταινία.

Ο Τομ Κρουζ θα κάνει τον πρώτο διαστημικό περίπατο

Το καστ του Top Gun: Maverick συμμετείχε σε διάφορα περιπετειώδη ακροβατικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, και ο 60χρονος Cruise έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει αυτά τα ακροβατικά, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για να γίνει «ο πρώτος πολίτης που θα κάνει διαστημικό περίπατο» έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για μια ταινία.

Το στέλεχος της Universal Pictures, Ντόνα Λάνγκλεϊ, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός «ταξιδεύει τον κόσμο στο διάστημα» σε μια συζήτηση στο BBC News για την επόμενη ταινία του με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λίμαν.

Αναφερόμενος στα... διαστημικά σχέδια του Cruise και στο αν θα τον ακολουθούσε, ο Ellis δήλωσε στο PEOPLE: «Μετά το Top Gun και την εμπειρία μαζί του, και την ακλόνητη πεποίθησή του και το πόσο πολύ εστιάζει στην προετοιμασία και την ασφάλεια, θα πήγαινα παντού μαζί του. Οπουδήποτε», σημείωσε ο ηθοποιός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight