Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Ξεκίνημα 7.600 εισιτηρίων πανελλαδικά για το φιλμ τρόμου «Ο Πρώτος Οιωνός» - 4ο στις ΗΠΑ με 8,4 εκατ. δολάρια

Ξεκίνημα 7.600 εισιτηρίων πανελλαδικά γι...
Μαρτάτος Tάκης

Στις ΗΠΑ κράτησε τα πρωτεία η τερατοπεριπέτεια «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» ενώ στην Ελλάδα το ανιμέισον "Kung Fu Panda 4" που πλησιάζει τα 110.000 εισιτήρια

Η περιπέτεια «Godzilla x Kong: The New Empire» με τους Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, κατέκτησε & πάλι την κορυφή του Αμερικάνικου box office με 31,7 εκατ. δολάρια παρά τη «γενναία» πτώση που είχε σε σχέση με το πρώτο γουικέντ της.

Συνολικά σε 10 μέρες προβολής, έως δηλαδή και την Κυριακή 7/4/2024 η ταινία έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 361,1 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας η ταινία σε σκηνοθεσία του Άνταμ Γουίνγκαρντ όπου Γκοτζίλα και Κονγκ συνασπίζονται ενάντια σε μία κοινή απειλή, το 4ήμερο, 4-7/4/2024 ήρθε στην 3η θέση με 7.025 εισιτήρια φτάνοντας συνολικά έως τώρα, τα 27.154.

Την πρωτιά στο εγχώριο box office, απ’ όσο είδαμε στον σχετικό πίνακα στο flix.gr, πήρε και πάλι το απολαυστικό «Kung Fu Panda 4», κόβοντας σε 135 αίθουσες πανελλαδικά, 15.070 εισιτήρια και συνολικά μέχρι και σήμερα είναι στα 106.086. Η ταινία παίζεται μεταγλωττισμένη & με υπότιτλους και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Από τις νέες ταινίες της εβδομάδας που ήταν & πολλές, καλύτερα πήγε το φιλμ τρόμου «Ο Πρώτος Οιωνός» της Αρκασα Στίβενσον, με περίπου 7.600 εισιτήρια ξεκίνημα σε 105 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε). Στο εξωτερικό όπου επίσης άρχισε να παίζεται ο «Πρώτος Οιωνός» που είναι πρίκουελ της θρυλικής «Προφητείας» του 1976 με τον Γκρέγκορι Πεκ, πήγε συμπαθητικά. Στις ΗΠΑ το φιλμ κατέλαβε την 4η θέση με 8,4 εκατ. δολάρια συν ακόμη 9,1 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα «Άγρια Νερά - Something in the Water» της Χέιλι Ιστον Στριτ έκοψε σε 29 αίθουσες πανελλαδικά, 2.223 εισιτήρια (προβάλλεται και στην Πάτρα), ενώ το πολύ συμπαθές και συγκινητικό φιλμ, βασισμένο σε αληθινή ιστορία που εκτυλίχθηκε στη διάρκεια ενός περιπετειώδους αγώνα αντοχής στον Άγιο Δομήνικο, «Άρθουρ ο Βασιλιάς» (σε σκηνοθεσία του Σάιμον Κέλαν Τζόουνς), σε παραγωγή του Μαρκ Γουόλμπεργκ και με πρωταγωνιστή τον ίδιο και έναν χαριτωμένο σκυλάκο, προσέλκυσε σε 48 αίθουσες πανελλαδικά, 1.822 θεατές. Το φιλμ «Arthur the King» της Lionsgate, στις ΗΠΑ κοντεύει σε τρεισήμισι εβδομάδες προβολής τα 23 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.

Τέλος το εμβληματικό ντοκιμαντέρ «Stop Making Sense» του Τζόναθαν Ντέμι για τους Τalking Heads που θα παίζεται έως και την Τετάρτη 10/4 στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε, είδαν 374 σινεφιλόμουσοι σε 12 οθόνες ανά τη χώρα, όπως σημειώνει το flix.gr, ενώ έως και την Τετάρτη θα παίζεται & το κοινωνικό φιλμ της Αφροαμερικανίδας σκηνοθέτιδας Ava DuVernay, “Origin -Καταγωγή“, για το οποίο ακούσαμε θετικά σχόλια.

"Άρθουρ ο βασιλιάς".

"Άρθουρ ο βασιλιάς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil