Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 28-3 έως και 3-4-2024

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...
Μαρτάτος Tάκης

Στις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα είναι το "Godzilla x Kong: The New Empire" και το φιλμ τρόμου "Baghead: Η Μάγισσα των Νεκρών"

Το πρόγραμμα προβολών στις 8 αίθουσες των Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 έχει ως εξής:

Αίθουσα 4 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 20.00 και στις 22.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 23.15 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Τετάρτη 3/4

«Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία - Godzilla x Kong: The New Empire»

Πρόκειται για σίκουελ του φιλμ «Godzilla vs. Kong» του 2021, και το 5ο φιλμ του MonsterVerse franchise της Legendary Pictures.

Η απόλυτη τερατομαχία λοιπόν συνεχίζεται. Η προηγούμενη ταινία του 2021 είχε φτάσει σε εισπράξεις τα 470 εκατ. δολάρια.

Αυτήν τη φορά, τα γιγαντιαία πλάσματα Γκοτζίλα και Κονγκ έρχονται αντιμέτωπα με μια πρωτοφανή κολοσσιαία απειλή, καθώς εξερευνάται η προέλευση των Τιτάνων και το μυστήριο πίσω από τη Νήσο του Κρανίου. Μία νέα περιπέτεια για τους φαν του είδους, που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κοινή άγνωστη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας.

Σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Άνταμ Γουίνγκαρντ και πρωταγωνιστές η Ρεμπέκα Χολ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, The Night House), ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Bullet Train), και οι Νταν Στίβενς (Gaslit, Legion, Η πεντάμορφη και το τέρας), Κέιλι Χοτλ (Γκοτζίλα vs.Κονγκ), Άλεξ Φερνς (The Batman, Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται, Τσέρνομπιλ) και Φάλα Τσεν (Irma Vep, Shang Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών).

Το σενάριο έγραψαν οι Τέρι Ρόσιο (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Οι πειρατές της Καραϊβικής), Σάιμον Μπάρετ (Είσαι ο επόμενος) και Τζέρεμι Σλέιτερ (Moon Knight), βασισμένοι στον χαρακτήρα του Γκοτζίλα της TOHO Co., Ltd ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Μέρι Πάρεντ, Άλεξ Γκαρσία, Έρικ Μακλάουντ, Τόμας Ταλ, Τζον Τζάσνι και Μπράιαν Ρότζερς.

Η ταινία βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής.

Για μια ακόμα φορά, ο Άνταμ Γουίνγκαρτ συνεργάζεται με τον διευθυντή φωτογραφίας Μπεν Σερέζιν (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Παγκόσμιος πόλεμος Ζ), τον σκηνογράφο Τομ Χάμοκ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, X, Αόρατος επισκέπτης), τον μοντέρ Τζος Σέιφερ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Το παιχνίδι της Μόλλυ) και την ενδυματολόγο Έμιλι Σερέζιν (Ο αόρατος άνθρωπος, Το μυστικό της λίμνης). Συνθέτες του μουσικού σκορ του φιλμ είναι οι Τομ Χόλκενμποργκ, Αντόνιο Ντι Ιόριο.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Αίθουσα 2 στις 20.40 και στις 22.50 καθημερινά

«Baghead: Η Μάγισσα των Νεκρών»

Ταινία τρόμου παραγωγής 2023 για μια στοιχειωμένη παμπ.

Χώρα παραγωγής: Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Κορεντόρ

Πρωταγωνιστούν οι: Φρέγια Άλεν, Τζέρεμι Ίρβιν, Πίτερ Μάλεν.

Μετά το θάνατο του πατέρα της η Άιρις μαθαίνει ότι έχει κληρονομήσει μια ερειπωμένη παμπ αιώνων. Ταξιδεύει στο Βερολίνο για την αποδοχή κληρονομιάς. Εκεί θα διαπιστώσει ότι μια ανείπωτη οντότητα κατοικεί στο υπόγειο της παμπ, ένα πλάσμα που μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάποιον νεκρό αγαπημένο.

Διανομή από την την Spentzos Film.

Όπως τα σύγχρονα κλασικά τρόμου, «The Babadook», «Hereditary», «Relic», το «Baghead» πραγματεύεται ηχηρά θέματα ενώ παράλληλα προσφέρει μια συναρπαστική ψυχαγωγία γεμάτη σασπένς και τρόμους.

«Η Iris είναι μια νεαρή γυναίκα με ένα πολύ δύσκολο παρελθόν. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, να τα καταφέρει στον κόσμο και όταν ανακαλύπτει ότι ο μπαμπάς της πέθανε, ένας μπαμπάς με τον οποίο ήταν αποξενωμένη για όλη της τη ζωή, έχει αυτή την περιέργεια. Αξιοποιούμε αυτήν την έννοια της απώλειας και της θλίψης, και αυτό είναι που κάνει τη σύνδεσή της με την παμπ και το υπόγειο τόσο ισχυρή – θέλει να δει γιατί αυτό το άτομο δεν ήθελε ποτέ να την έχει στη ζωή του. Κάθε χαρακτήρας αυτής της ιστορίας είναι παγιδευμένος από τη θλίψη», ανέφερε ο σκηνοθέτης Αλμπέρτο Κορεντόρ.

Αίθουσα 7 στις 20.20 και στις 22.40 καθημερινά

«Αγώνας για τη Δόξα - Race for Glory: Audi vs Lancia»

Ταινία δράσης παραγωγής 2024

Χώρα παραγωγής: Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Στέφανο Μορντίνι

Πρωταγωνιστούν οι: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Xέιλι Μπένετ, Ντάνιελ Μπρουλ.

O αγώνας της Lancia να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 1983 απέναντι στην πανίσχυρη Audi.

Φιλμ που απευθύνεται στους λάτρεις των ράλι. Στις αρχές της δεκαετίας του '80, ο ανταγωνισμός μεταξύ Audi και Lancia, άρα κατ' επέκταση Γερμανίας και Ιταλίας, φτάνει στα άκρα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, σε μια κούρσα "Δαβίδ εναντίον Γολιάθ" που έγραψε ιστορία.

Διανομή από την The Film Group.

Αίθουσα 1 στις 18.40 και στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 19.40 καθημερινά εκτός Δευτέρας

"Dune: Part Two - Mέρος Δεύτερο"

Ταινία sci fi, φαντασίας παραγωγής 2024, συνέχεια του 1ου Dune του 2021.

Χώρα παραγωγής: HΠΑ/Καναδάς

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ - Denis Villeneuve.

Πρωταγωνιστούν οι: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ζεντάγια, Όστιν Μπάτλερ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Léa Seydoux, Josh Brolin, Jason Momoa, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Javier Bardem κ.α.

Όπως έγραψε το πάντα έγκυρο Rolling Stone στην κριτική του, το “Dune: Part Two” είναι μεγαλύτερο, πιο τολμηρό και ναι καλύτερο από το 1ο Dune μ’ έναν σκληρότερο Timothée Chalamet, με περισσότερη Zendaya & έναν πραγματικά «ψυχωτικό» και αγνώριστο Austin Butler. Το “Dune: Part II” αντιπροσωπεύει πως πρέπει να είναι μία αληθινή, επική ταινία επιστημονικής φαντασίας, καταλήγει στην κριτική του το Rolling Stone.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Πολ Ατρείδης (Τιμοτέ Σαλαμέ) αναζητά εκδίκηση απέναντι σε εκείνους που κατέστρεψαν την οικογένειά του και προσπαθεί να αποτρέψει ένα μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνεται & η σχέση του με την Τσάνι (Ζεντάγια).

Το «Dune: Mέρος Δεύτερο» έχει διάρκεια 166 λεπτά.

Διανομή από την Τanweer.

Το 1ο φιλμ του Ντενί Βιλνέβ είχε προβληθεί τον Οκτώβριο του 2021, και είχε κάνει εισπράξεις 434 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, μία επιτυχημένη επίδοση δεδομένων των περιορισμών λόγω της πανδημίας που επικρατούσαν αλλά και του ότι η ταινία είχε σχεδόν ταυτόχρονα βγει και στην πλατφόρμα του HBO Max.

Το σενάριο που συνυπογράφουν οι Denis Villeneuve, Jon Spaihts έχει βασιστεί στην ομώνυμη νουβέλα του Frank Herbert που πρωτοκυκλοφόρησε το έτος 1965.

Στη χώρα μας σε 4 εβδομάδες προβολής το φιλμ "Dune: Μέρος Δεύτερο" έχει φτάσει τα σχεδόν 150.000 εισιτήρια.

Παγκοσμίως οι εισπράξεις είναι στα 577,4 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 3 στις 22.15 καθημερινά εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 8 στις 22.15 μόνο τη Δευτέρα

"Το Χρέος του Εκτελεστή - Knox Goes Away"

Αστυνομική περιπέτεια με στοιχεία θρίλερ Αμερικανικής παραγωγής 2023.

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Όταν ένας πληρωμένος δολοφόνος μαθαίνει ότι πάσχει από μια ραγδαία εξελισσόμενη μορφή άνοιας, βρίσκει την ευκαιρία να εξιλεωθεί, σώζοντας τη ζωή του γιου του με τον οποίο ήταν για χρόνια αποξενωμένος.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Κίτον

Παίζουν ο 72χρονος Μάικλ Κίτον - Michael Keaton και οι Τζέιμς Μάρσντεν, Αλ Πατσίνο, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Suzy Nakamura, κ.α.  

Ο Μάικλ Κίτον που αγαπήθηκε από το κοινό από τον ρόλο του Μπάτμαν στις ταινίες «Batman» (1989) και «Batman Returns» (1992) σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, έχει ξαναδοκιμάσει τις σκηνοθετικές του ικανότητες με το νέο-νουάρ φιλμ «The Merry Gentleman» το 2009. Ξεχωριστή ήταν η ερμηνεία του στην Οσκαρική ταινία του Alejandro González Iñárritu's «Birdman» (2014), για την οποία τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα - Golden Globe ενώ κέρδισε και υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου.

Ο Κίτον έχει παίξει και στα Οσκαρικά φιλμ «Spotlight» (2015) του Τομ Μακάρθι και «The Trial of the Chicago 7» (2020) του Άαρον Σόρκιν, καθώς και στο «The Founder» (2016) σε σκηνοθεσία Τζον Λι Χάνκοκ.

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες πήγε συμπαθητικά κόβοντας σε 47 αίθουσες, 4.936 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 21.00 και στις 23.00 καθημερινά

"Άσπιλη - Immaculate"

Ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Michael Mohan.

Σενάριο: Andrew Lobel

Παίζουν οι ηθοποιοί: Sydney Sweeney, Simona Tabasco, Alvaro Morte, Benedetta Porcaroli

Διάρκεια: 89 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2024

Χώρα παραγωγής: ΙΤΑΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Σίντνεϊ Σουίνι (Λατρεύω να σε Μισώ) ερμηνεύει τη Σεσίλια, μια νεαρή καλόγρια, ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, η οποία δέχεται μία νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

Στο εξωτερικό η ταινία ξεκίνησε με εισπράξεις 6,5 εκατ. δολαρίων.

Στη χώρα μας έκοψε το 1ο τετραήμερο προβολής της, σε 74 αίθουσες πανελλαδικά, 15.455 εισιτήρια, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα στο flix.gr

Aίθουσα 2 στις 16.30 και στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο  (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 3 στις 16.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.00 & στις 20.10 καθημερινά εκτός Δευτέρας (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 5 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο), και στις 19.30 καθημερινά (στα αγγλικά με υπότιτλους),

Αίθουσα 6 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 8 στις 18.00 και στις 20.10 μόνο τη Δευτέρα (μεταγλωττισμένο)

«Kung Fu Panda 4»

Animation ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2024.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ.

Ο Πο καλείται να αναλάβει τον ρόλο του Μεγάλου Δασκάλου στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Πέρα από τις ελλιπείς γνώσεις πνευματισμού που διαθέτει, πρέπει πρώτα να βρει και να εκπαιδεύσει κάποιον στη θέση που αφήνει κενή, εκείνη του Δράκου Πολεμιστή.

Η αγαπημένη των παιδιών, ταινία από την Universal Pictures επέστρεψε με ένα ακόμη σίκουελ, το «Kung Fu Panda 4» με τον Πο σε νέες περιπέτειες.

Ο Αμερικανός κωμικός Τζακ Μπλακ (Jack Black) χαρίζει την φωνή του στον πιο απίθανο και άξιο μαχητή του κουνγκ φου στον κόσμο, για ένα ξεκαρδιστικό, ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά δράσης της DreamWorks Animation.

Την σκηνοθεσία έχει υπογράψει ο Αμερικανός κωμικός Μάικ Μίτσελ (Mike Mitchell) ενώ διάσημοι ηθοποιοί δανείζουν την φωνή τους όπως οι Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davis), Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hoffman), Τζέιμς Χονγκ (James Hong), Awkwafina και Ίαν ΜακΣέιν (Ian McShane).

Το προηγούμενο «Kung Fu Panda» (το 3ο) είχε παιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

Διανομή από την Τanweer.

Η ταινία ήρθε 1η στο εγχώριο box office κόβοντας το εορταστικό 5νθήμερο του Ευαγγελισμού (21-25/3), σε 146 αίθουσες πανελλαδικά, 53.577 εισιτήρια.

Σε 3 εβδομάδες στο εξωτερικό, οι εισπράξεις έχουν ξεπεράσει τα 275,5 εκατ. δολάρια.

Aίθουσα 8 στις 17.50 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Migration - Ένα Ταξίδι για πάπιες"

Σκηνοθεσία: Μπενζαμέν Ρενέρ.

H Illumination, το στούντιο που μας χάρισε παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Εγώ, ο Απαισιότατος», «Minions», «Τραγούδα!» και «Μπάτε σκύλοι αλέστε», μας προσκαλεί τώρα να πετάξουμε στο άγνωστο και να απολαύσουμε ένα ξεκαρδιστικό και γεμάτο περιπέτεια «Ένα Ταξίδι για Πάπιες». Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο.

Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη. Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Μάριος Χρυσομάλλης, Δανάη Νικολάτου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Λίλα Μουτσοπούλου, Βίνα Παπαδοπούλου, Πέγκυ Μανωλά, Θάνος Λέκκας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Διάρκεια: 82 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας είναι στα 289,4 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 7 στις 18.15 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη"

Κωμική περιπέτεια Γαλλικής και Καναδικής συμπαραγωγής 2024 που απευθύνεται στο παιδικό κοινό.

Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό  που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι. Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Reem Kherici.

Σενάριο: Reem Kherici & Tristan Schulmann.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Reem Kherici, Franck Dubosc, Philippe Lacheau.

Διάρκεια: 86 λεπτά

Διανομή από την The Film Group.

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, με πρωταγωνιστές έναν σκύλο και μία γάτα, δύο «αιώνιους εχθρούς» που πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Αίθουσα 7 στις 16.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν - INSPECTOR SUN & THE CURSE OF THE BLACK WIDOW"

Ταινία κινουμένων σχεδίων Ισπανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία: Χούλιο Σότο Γκουρπίντε.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Σανγκάη, 1934. Κάτω από την επιφάνεια, στον κόσμο των εντόμων οι ντετέκτιβ και οι γκάνγκστερ συνυπάρχουν σαν σε φιλμ νουάρ. Ο μοναχικός επιθεωρητής Σαν – που ανήκει στο είδος της αράχνης κυνηγού- καλείται να λύσει ένα μυστήριο που αποδεικνύεται μία υπόθεση ζωής και θανάτου για ανθρώπους και έντομα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί:

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Θάνος Λέκκας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νέστορας Κοψιδάς, Βασιλική Σούτη, Μαρία Ζερβού, Άγγελος Λιάγκος, Αμαλία Νίνου, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκουφής, Βούλα Κώστα, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Υφαντής, Μαρτίνα Δημοπούλου.

Αίθουσα 1 στις 16.40 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Γάτες στο Μουσείο - Cats in the Museum"

Φιλμ ανιμέισον Ρωσικής παραγωγής  2023.

Διάρκεια: 83 λεπτά.

Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.

Σκηνοθεσία: Βασίλι Ροβένσκι.

Η ταινία έχει κόψει πανελλαδικά περισσότερα από 50.000 εισιτήρια.

Διανομή από Rosebud21.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil