Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 28/3 κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το φιλμ «Αγώνας για τη Δόξα -Audi vs. Lancia»

Στις 28/3 κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το ...
Μαρτάτος Tάκης

Σε διανομή της The Film Group - Το φιλμ αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα

H ταινία με τίτλο «Αγώνας για τη Δόξα -Audi vs. Lancia» που είναι μία Ιταλοβρετανική συμπαραγωγή 2024 θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σε διανομή από την The Film Group & την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Εμπνευσμένο από τα απίστευτα αληθινά γεγονότα που έγιναν κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 1983 και τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ Γερμανίας (Audi) και Ιταλίας (Lancia), το φιλμ με πρωτότυπο τίτλο «Race for Glory: Audi vs Lancia» είναι μία πραγματική "Δαβίδ εναντίον Γολιάθ" ιστορία.

Πρωταγωνιστεί ο 45χρονος Γερμανός ηθοποιός Ντάνιελ Μπρουλ («Αντίο, Λένιν», «Captain America: Civil War») και ο 44χρονος Ιταλός ηθοποιός Riccardo Scamarcio που απ’ όσο είδαμε, έχει συνεργαστεί & στο σενάριο. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και Ιταλία με πρόσβαση σε πραγματικούς χώρους, όπως τα γραφεία της Lancia και την πίστα Balocco.

Σκηνοθεσία: Στεφάνο Μορντίνι - Stefano Mordini

Σενάριο: Riccardo Scamarcio, Filippo Bologna και Stefano Mordini.

Εκτός των Ρικάρντο Σκαμάρτσιο και Ντάνιελ Μπρουλ παίζουν και οι Φόλκερ Μπρουχ, Katie Clarkson-Hill, Esther Garrel, Rebecca Busi, κ.α.

Πρόκειται για μία Βιογραφική, Αθλητική ταινία με διάρκεια: 109 λεπτά που σίγουρα θα συναρπάσει τους λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των πρωταθλημάτων ράλι, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture