Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Leather blonde goddess η Σίντνεϊ Σουίνι στο Λος Αντζελες, απανωτά τα φλας

Leather blonde goddess η  Σίντνεϊ  Σουίν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Εσκισε» το καινούριο beauty icon της νεολαίας σε εκδήλωση του περιοδικού Variety

Ξανθούλα και έμφυτα sexy, η 26χρονη Σίντνεϊ  Σουίνι πρωταγωνίστησε στη λαμπερή βραδιά των cover stars του περιοδικού Variety με θέμα Power of Young Hollywood. Ανάμεσα σε άλλα ανερχόμενα αστέρια της αμερικάνικης βιομηχανίας του θεάματος, κέρδισε δικαιολογημένα τα περισσότερα φωτογραφικά φλας.

Η Σίντνει αν και παίζει από έφηβη στην tv, καθιερώθηκε στο ρόλο της Cassie στην πολύκροτη σειρά Euphoria στο πλευρό της Ζεντάγια, ενώ σημειώνει επιτυχία και ως Olivia στο δημοφιλές, σατιρικό σήριαλ The White Lotus.

Μικροσκοπική αλλά χυμώδης, θεωρείται πολύ επιδραστική στο νεανικό κοινό ως beauty icon. Στο event του Variety στο Λος Αντζελες, όπου παρέλασαν πολλοί νέοι ηθοποιοί του Netflix αλλά και πρόσωπα που «σαρώνουν» στο TikTok, έκανε μια εμφάνιση total black leather. Συγκεκριμένα, φόρεσε δερμάτινο, αποκαλυπτικό μπούστο με trendy peplum κατάληξη και μίντι φούστα με φερμουάρ Alexander Mc Queen υπογραμμίζοντας τις καμπύλες της αλλά και λανσάροντας μια βασική τάση του επόμενου χειμώνα. (Το δέρμα σαν ολοκληρωτικό look θα κάνει θραύση). Τα μαλλιά της έδειχναν μεταξένια ενώ τα μυτερά ιριδίζοντα νύχια και τα πολλά δαχτυλίδια είναι ακριβώς όπως αρέσουν στα περισσότερα μικρότερα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Είναι η bimbo της επόμενης γενιάς - με την καλή, στυλιστική έννοια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View