Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H ώρα του μαγιό: «Καυτά» κορδόνια, τάνγκα, ανοίγματα λόγω… Euphoria

H ώρα του μαγιό: «Καυτά» κορδόνια, τάνγκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To super sexy beachwear τρελαίνει τα νέα κορίτσια, τι έρχεται, τι μένει σε μπικίνι και ολόσωμα

Σκέφτεστε να ψωνίσετε καινούριο μαγιό για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές που καραδοκούν; Τα trends στο beachwear έχουν φέτος πολύ υψηλές απαιτήσεις από τη σιλουέτα μας, αν και η τόλμη και η αυτοπεποίθηση είναι πλέον που μετράνε πρωτίστως. Τα παλιά «τάνγκα» που ξεκίνησαν να φοριούνται από πέρυσι, κάνουν θραύση φέτος στη νεολαία (μιλάμε για τα πολύ γυμνά, μικροσκοπικά σλιπ που περνάνε από κορδόνι). Επίσης τα κορίτσια «παίζουν» πολύ με τυλιχτά κορδόνια του μπικίνι γύρω από τη μέση τους, υποκλίνονται σε luxury disco μεταλιζέ υφάσματα και στρέφονται σε πολύ- πολύ αποκαλυπτικά ολόσωμα με ανοίγματα. Το … κίνημα του super sexy beachwear οδηγεί η νέα tv star Σίντνει Σουίνι, του πολύ επιδραστικού σήριαλ Euphoria. Μια σκηνή της στο νερό με άκρως προκλητικό ροζ τανκίνι επηρέασε τη διεθνή μόδα αυτόματα. (Το μαγιό Frankies που φόρεσε η ηρωίδα «Κάσι» έγινε ταχύτατα sold out έγραψε η Page Six).

Στα καταστήματα οι δημοφιλέστερες επιλογές είναι λοιπόν τα αισθησιακά μπικίνι «τριγωνάκια» σε έντονες μονοχρωμίες, αλλά και με ανθάκια, ρετρό ψυχεδελικά εμπριμέ, λεοπάρ, tie dye, καρό, λαχούρια κ.α. Τα σουτιέν κυκλοφορούν και με πλαινό πατρόν με τα κορδόνια να σουρώνουν παιχνιδιάρικα. Το προκλητικό αυτό ύφος ακολουθούν και τα ολόσωμα με διάφορα σκανδαλώδη κενά και ασυμμετρίες. Μάλιστα φέτος είναι «τανκίνι» κάτι δηλαδή ανάμεσα σε ολόσωμο και μπικίνι. Το έντονο ροζ, όπως συμβαίνει και στα ρούχα κυριαρχεί στην αγορά χρωματικά μαζί με το πράσινο, το μοβ, τα πολύ έντονα μπλε, τα πορτοκαλί και το λάιμ. Στον αντίποδα βέβαια η «ήσυχη» παλέτα μαύρου, καφέ, λευκού, μπεζ που είναι πάντα επίκαιρη.

Σύμφωνα με τους experts, ακόμα μια τάση είναι τα μαγιό που παραπέμπουν σε ρούχα λόγω των γκοφρέ, ριπ, πικέ και βαμβακερών υφασμάτων. Μαζί τους ανεβαίνει και το luxury glam style με λαμπερά λούρεξ και πλαστικοποιημένα μεταλιζέ. Βολάν, σούρες, μανίκια κάνουν τα σχέδια αυτά να φορούνται και σαν τοπ. Συνδυάζονται μάλιστα με ασορτί φούστες, παρεό και παντελόνες σαν σύνολα.

Calzedonia

Calzedonia

Oysho

Oysho

H&M

H&M

H&M

H&M

Zimmerman

Zimmerman

Gucci

Gucci

Hunza G

Hunza G

Zara

Zara

Zara

Zara

Seree

Seree

LaMariette

LaMariette

Calzedonia

Calzedonia

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Juillet

Juillet

Από πέρυσι επιμένουν ο «ένας ώμος», το πατρόν φανελάκι, τα ρομαντικά καρό, τα pin up «μπαλκονέ» σουτιέν αλλά και τα μίνιμαλ στράπλες bandeau σαν ευθεία φάσα. Κρίκοι και δεσίματα διατηρούνται επίσης. Ο οίκος Chanel παρουσίασε ασπρόμαυρα μαγιό με περίγραμμα δημιουργώντας το δικό του trend. Oμως το σύνθημα «δέσε και λάμψε» αποδεικνύεται ασυναγώνιστο.

 

H&M

H&M

Banana Moon

Banana Moon

Banana Moon

Banana Moon

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Eres

Eres

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View