Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Micro French Mani: Η επόμενη μέρα του «γαλλικού», με ένθερμη οπαδό τη Μάργκο Ρόμπι

Micro French Mani: Η επόμενη μέρα του «γ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Hot trend της άνοιξης 2024, με πολύ λεπτές γραμμές σε κοντά, κοριτσίστικα νύχια

Σύμφωνα με έγκριτες, διεθνείς στήλες ομορφιάς, ένα trend που θα δεσπόσει στα νύχια το επόμενο διάστημα είναι το λεγόμενο «micro french» manicure, δηλαδή μια πιο φίνα και ανάλαφρη παραλλαγή του δημοφιλέστατου «γαλλικού».

Η κατάληξη της γραμμής γίνεται πολύ πιο λεπτή και διακριτική, σε νύχια κοντά, ώστε το beauty αποτέλεσμα φαντάζει φρέσκο και κοριτσίστικο.

Το λευκό και το ροζ παραμένουν σε πρώτη ζήτηση, όμως συχνά το νύχι διατηρεί στη μεγάλη του επιφάνεια τους ουδέτερους τόνους, με τις γραμμούλες να «παίζουν» διαφορετικά. Βάφονται ασημένιες ή χρυσές, αλλά και μαύρες. Προτείνονται σε χαρούμενα φούξια και ροζέ, ακόμα και πράσινες και βερικοκί. Επιπλέον, το κίτρινο της μπανάνας που θα το δούμε στις εαρινές βιτρίνες, κάνει τη δική του είσοδο στα νύχια.

 

Αυτό το style αρέσει πάρα πολύ στην πανέμορφη αμερικανίδα star Μάργκο Ρόμπι, η οποία το υιοθέτησε στην μεγάλη περιοδεία προώθησης της ταινίας Barbie σε bold pink ενώ πρόσφατα το εμφάνισε σε πιο διακριτική μορφή στην απονομή των Governors Awards.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View