Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μάργκο Ρόμπι: Το πιο μικροσκοπικό, κατακόκκινο mini dress στο λονδρέζικο after party της Barbie

Μάργκο Ρόμπι: Το πιο μικροσκοπικό, κατακ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παραμέρισε το ροζ και ζάλισε τα πλήθη με στενό κορσέ και τα γυμνά πόδια ζωντανής κούκλας

Πλασμένη για το ρόλο της Barbie απέδειξε πως είναι η πανέμορφη star Μάργκο Ρόμπι στο after party και το photocall που έγιναν μετά την προβολή της ομώνυμης ταινίας στο Λονδίνο.

Μετά τη ροζ, σατέν τουαλέτα στο Cineworld της Leicester Square, η 33χρονη πρωταγωνίστρια έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση της promo tour. Όπως έγραψε η Daily Mail «she was the perfect Barbie»… Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα πολύ μικροσκοπικό φορεματάκι, που συνδύαζε κορσέ στο πάνω μέρος και μια πολύ κοντή μίνι φουστίτσα κάτω. Φάνταζε περισσότερο σαν κορμάκι, με ετικέτα του ανερχόμενου label Dilara Findikoglu.  Τα fashion media επισήμαναν πως θύμισε ένα συγκεκριμένο, ρετρό μαγιό της κούκλας καθώς όλα τα looks της περιοδείας είχαν έμπνευση παλιές φορεσιές της Barbie.

 

Before...

Before...

After...

After...

Eννοείται πως τα φλας ήταν καταιγιστικά αλλά και το κοινό έμεινε άφωνο από το bustier dress. Για πρώτη φορά τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της Μάργκο ήταν σε κοινή θέα ξεσηκώνοντας βλέμματα θαυμασμού.

Από πλευράς αξεσουάρ ο στυλίστας της Andrew Mukama, διάλεξε για εκείνη peep toe Maison Ernst και κοσμήματα Assael, ενώ τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρό κότσο. Το μακιγιάζ ήταν λαμπερό με κατακόκκινο κραγιόν. Στο πλευρό της ο πάντα γοητευτικός Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν ντυμένος με βεραμάν κοστούμι Gucci, ενώ η σκηνοθέτης Γκρέτα Γκέργουικ φορούσε αστραφτερό χιτώνα Erdem.

Μην ξεχνάτε πως το φιλμ καταφθάνει σύντομα στα σινεμά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View