Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Pilates Cadillac: Η γυμναστική στην οποία «ορκίζεται» το «it girl» της μόδας, Μαρία Ολυμπία

Pilates Cadillac: Η γυμναστική στην οποί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παραμένει λεπτή με κόπο, ανέβασε εικόνα με το πώς ασκείται ακόμα και εν μέσω διακοπών

Περιζήτητη στα πιο λαμπερά fashion events και μούσα των οίκων Louis Vuitton, Dior, Aquazurra η royal beauty Maria Olympia of Greece, όπως την αποκαλούν τα διεθνή media, φροντίζει πολύ να διατηρείται σε υποδειγματική σωματική φόρμα.

Αν και 26 ετών, το κορμί της παραπέμπει σε έφηβη. Πρόσφατα η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ανέβασε στο διαδίκτυο από τη γυμναστική που κάνει: δεν είναι άλλη από το Pilates Cadillac!

 

Πρόκειται για μια μέθοδο που βασίζεται σε συγκεκριμένο εξοπλισμό. Εχει αγαπηθεί πολύ τελευταία, λόγω της τεράστιας ποικιλομορφίας ασκήσεων που προσφέρει. Είναι pilates αλλά όχι ακριβώς.

Περιλαμβάνει πρόγραμμα στο έδαφος και πάνω στο ανυψωμένο Reformer. Βασίζεται στην  ενεργοποιηση της εστίας δύναμης power house και όλων των κοιλιακών. Συνδυάζει ασκήσεις δύναμης με τη χρήση των ελατηρίων, ασκήσεις κινητικότητας, καθώς και ακροβατικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας το δίζυγο.

Επιπλέον, ανακουφίζει και αποσυμπιέζει την σπονδυλική στήλη, προσφέροντας όλα τα οφέλη της αναστροφής, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και την καρδιοαναπνευστική λειτουργία. H Mαρία Ολυμπία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με μπικίνι ενώ διατηρώντας το ιδανικό βάρος πρωταγωνιστεί σε διάσημες καμπάνιες με ρούχα που "δείχνουν" υπέροχα πάνω της. 

Για όσους δεν φοβούνται να πασχίσουν, η πρακτική στο Cadillac αποτελεί εξαιρετική επιλογή! Εδώ οι έλξεις χάρη στα τεντώματα της εγκατάστασης και

και τις αρχές της μεθόδου Pilates,  εξελίσσονται έξοχα «χτίζοντας» δύναμη και  τεχνική, ώστε  ο στόχος  για βελτίωση της σωματικής υγείας και των γραμμών της σιλουέτας να επιτευχθεί πιο γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View