Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Viva Italia: Στη «Λευκή πολιτεία» των Dolce e Gabbana ο Ανδρέας Αθανασόπουλος

Viva Italia: Στη «Λευκή πολιτεία» των Do...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από την Αμαλιάδα στο Ostuni της Νότιας Ιταλίας, έχει πια την ελίτ της μόδας στο βιογραφικό του μετά το GNTM

Σε ένα ακόμα αξιοθέατο της Νότιας Ιταλίας και συγκεκριμένα της περιοχής Puglia, έστρεψαν τα βλέμματα οι Dolce e Gabbana.

Μετά το show στο Alberobello με τους χαρακτηριστικούς τρούλους, παρουσίασαν την ανδρική σειρά Alta Sartoria στην πόλη Ostuni που αποκαλείται «Λευκή πολιτεία» και βρίσκεται κοντά στις πιο μαγευτικές ακρογιαλιές εκεί. Στην επίδειξη, η οποία ύμνησε τα χειροποίητα παραδοσιακά κεντήματα και τα κεραμικά, τα μοντέλα τυλίχθηκαν σε αριστοτεχνικά κεντήματα και διάφορες εκδοχές δαντέλας, ενώ είδαμε και τρισδιάστατα «μπούστα» σαν γύψινα. Το λευκό, το εκρού, το χρυσό, το μπρονζέ κυριάρχησαν λόγω της ντόπιας χειροτεχνίας και αρχιτεκτονικής.

Ανάμεσα στους κούκλους που βγήκαν στην πασαρέλα ήταν και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος από την Αμαλιάδα, που είχε συστηθεί στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το GNTM. Λάνσαρε ένα ολομέταξο, σταυρωτό πανοφώρι σε κρεμ τόνο, με ασορτί παντελόνι. Ο νεαρός από την Ηλεία που ενδιαφερόταν κυρίως για το μπάσκετ και την οινοποιεία και είχε γνωστούς στην Πάτρα, φαίνεται πως έχει βρει το δρόμο του στο διεθνές προσκήνιο της luxury fashion. Τις τελευταίες σαιζόν έχει εμφανιστεί στα shows Versace, Jacquemus, Boss, Armani ενώ τον έχουμε θαυμάσει και σε street style δημοσίευμα της Vogue.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View