Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Νaked nails» ή «No-nicure»: Οι διακοπές το 2023 λένε όχι στο υπερβολικό στυλιζάρισμα

«Νaked nails» ή «No-nicure»: Οι διακοπές...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η τάση θέλει τα νύχια να δείχνουν φυσικά αλλά περιποιημένα, στη λογική της «ήσυχης πολυτέλειας»

«Ξανά στο προσκήνιο τα «γυμνά» νύχια» γράφει το Harper’s Bazaar.

Στα «huge trends» του καλοκαιριού τα τοποθετεί το Marie Claire. Oι celebrities λατρεύουν τα naked, η επιστροφή του no-nicure αποτελεί status symbol διαβάζουμε αλλού… Είναι γεγονός πως η ανεμελιά των διακοπών – εφόσον δεν περιλαμβάνουν επίσημα parties- δε συμβαδίζει με τα εξεζητημένα νύχια. Διασημότητες όπως η Μάργκο Ρόμπι, η Σελένα Γκόμεζ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επέλεξαν την αφαιρετική οδό στην beauty ιεροτελεστία σημαντικών events οπότε και της θερινής απόδρασης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει χέρια απεριποίητα. Μιλάμε για μανικιούρ διακριτικό και απέριττο, ενταγμένο στο κίνημα της «ήσυχης πολυτέλειας» το οποίο ακμάζει και στα ρούχα αλλά και στη διακόσμηση τελευταία.

Τα νύχια ομορφαίνουν με μια απλή, διάφανη γυαλάδα, με ειδικές κρέμες και λάδια εφόσον έχουν απομακρυνθεί πετσάκια και έχει φτιαχθεί το σχήμα τους. Χρησιμοποιούνται επίσης σχεδόν «αόρατα» ροζ, εκρού και μπεζ βερνίκια αραιής ρευστότητας, που μπορούμε να εφαρμόσουμε και μόνες μας. Χαρίζουν μια … υποψία χρώματος με την φυσική όψη των νυχιών να υπερισχύει.

Η «φορτωμένη» εικόνα και το holiday mood δεν πάνε μαζί. Οι style experts υποστηρίζουν ότι το υπερβολικό στυλιζάρισμα στις διακοπές δείχνει στις μέρες μας τελείως ξεπερασμένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View