Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σιένα Μίλερ: Λαμπερή κι ερωτευμένη, λάνσαρε «αλλιώς» το λινό κοστούμι στις κερκίδες του Wimbledon

Σιένα Μίλερ: Λαμπερή κι ερωτευμένη, λάνσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακλόνητο style icon, επέλεξε ένα ριγέ σύνολο με ζώνη συνδυάζοντάς το με ογκώδεις πλατφόρμες

Η αειθαλής κουκλίτσα Σιένα Μίλερ έκανε τα βλέμματα στο Wimbledon να στραφούν και εκτός γηπέδου.

Εννοούμε βέβαια πως εστίασαν πάνω της. Όπως συνέβη και τον περσινό Ιούλιο, βρέθηκε στις κερκίδες ως λάτρης του τένις συνοδευμένη από το 25χρονο μοντέλο σύντροφό της Ολι Γκριν, με το ντύσιμό της να κάνει τη διαφορά.
Η 41χρονη γνωστή ηθοποιός που μεγάλωσε στο Λονδίνο αλλά γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, προσέγγισε διαφορετικά το λινό, καλοκαιρινό κοστούμι επιλέγοντας ένα σύνολο του βασιλιά της αμερικάνικης μόδας Ralph Lauren. Σε new classic mood, το outfit ήταν σε ριγέ, ενώ γινόταν πιο θηλυκό χάρη στο ζωνάκι στη μέση. Η Σιένα μάκρυνε τη σιλουέτα της επιλέγοντας πλατφόρμες με πανύψηλο πάτο, έστω κι αν δεν συνηθίζονται στο τουρνουά.

Πάντα έχει τον δικό της τρόπο να ακολουθεί τη μόδα. Μαύρα γυαλιά Bottega Veneta, μια trendy τσάντα- καλάθι και ασημένιοι κρίκους Missoma έκαναν τα fashion media να «παραμιλούν». Ειδικά το Harper’s Bazaar έγραψε για το «perfect striped summer suit» θεωρώντας πως εξέλιξε την ιδέα του κοστουμιού με ένα διαχρονικό navy print. Oι εικόνες της έκαναν το γύρω του κόσμου παρακολουθώντας ένα από τα ματς ενώ πρωτοστάτησε και σε lunch του Ralph Lauren στο πλαίσιο της διοργάνωσης.  Θυμηθείτε πως τα co-ord sets (πάνω κάτω ασορτί) είναι πολύ στα «πάνω τους» και το boho έχει παραμεριστεί κάπως.
 

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View