Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Knit & Cut-out dress: Μας τρέλανε η Σιένα Μίλερ στην πρεμιέρα του Sandman

Knit & Cut-out dress: Μας τρέλανε η ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Βρέθηκε στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της και τα περιοδικά μόδας ύμνησαν το ενημερωμένο της outfit

Συνεπές style icon, η βρετανοαμερικανίδα κουκλίτσα Σιένα Μίλερ, γοήτευσε άπαντες στην λονδρέζικη πρεμιέρα της νέας σειράς φαντασίας «Sandman» που ξεκινάει τώρα στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Τομ Στάριτζ, πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της. Η διάσημη ηθοποιός που μας πρωτοσυστήθηκε ως κορίτσι του άπιστου Tζουντ Λόου και κολλητή της Κέιτ Μος, παίζει πια σε πρωτοκλασάτα φιλμ και την είδαμε πρόσφατα στην «Ανατομία ενός σκανδάλου» του Netflix.

Αγέραστη και με υπέροχη σιλουέτα ντύθηκε προχθές για το κόκκινο χαλί με ένα «μεταβατικό» φόρεμα εν όψει φθινοπώρου, το οποίο ανέδειξε δυο μεγάλα trends: τα sexy ανοίγματα cut out στη μέση που είναι τώρα πολύ επίκαιρα, αλλά και την πλεκτή υφή σε total λογική που θα «σκίσει» με τη νέα σαιζόν. Το φόρεμά της 40χρονης Σιένα σε γλυκιά σιελ απόχρωση ήταν της εταιρείας Self Portrait που ειδικεύεται σε ρομαντικά, θηλυκά ρούχα. Το συνδύασε με ανέμελο κοτσάκι, λευκά πέδιλα The Row και την περιζήτητη τσάντα Cleo της Prada.

To look της απασχόλησε πολύ τα media έστω και αν ο Τομ Στάριτζ ήταν επίσης μοδάτος με μαύρο κοστούμι και  εσωτερικό δαντελένιο πουκάμισο ενώ η πανύψηλη Γκουέντολιν Κρίστι του game of Thrones έμοιαζε με εξωγήινη ντίβα με ασημί δημιουργία Rick Owens.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View