Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κουκλίτσες μαμά και κόρη: Η Σιένα Μίλερ με τη μικρή Μάρλοου front row

Κουκλίτσες μαμά και κόρη: Η Σιένα Μίλερ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θεωρήθηκε το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο στο Proenza Schouler show στη Νέα Υόρκη, καθώς η ηθοποιός έχει αντίτυπο πιο trendy από την ίδια

Ενθουσίασαν τους φωτογράφους και έγιναν ταχύτατα είδηση στα ενημερωμένα fashion media, η πάντα όμορφη και stylish βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Σιένα Μίλερ με την κορούλα της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το ντουέτο ήταν ντυμένο σύμφωνα με τα τελευταία trends, αλλά η 10χρονη Μάρλοου υπερίσχυσε φορώντας ανδρόγυνο γκρι κοστούμι τσάντα Dior και δίχρωμα Nike sneakers. To κοριτσάκι είναι καρπός του έρωτα της Σιένα με το βρετανό ηθοποιό Τομ Στάριτζ. Το ζευγάρι έχει δηλώσει πως παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι, έχουν μάλιστα εμφανιστεί δημόσια μαζί με τους νέους τους συντρόφους.

H 41χρονη Σιένα, πρώην μοντέλο, που στα πρώτα της βήματα είχε απασχολήσει τον Τύπο λόγω της επεισοδιακής σχέσης της με τον Τζουντ Λο, έπαιξε πρόσφατα στο Netflix στη σειρά «Ανατομία ενός σκανδάλου». Δείχνει πάντα σαν κοριτσάκι. Στο show Proenza Schouler που πήγε μαζί με την κόρη της φορούσε μίνι καθώς την άνοιξη αυτό το μήκος θα κυριαρχήσει με ογκώδη Mary Jane πέδιλα. Το πορτοκαλί τζάμι στα γυαλιά της είναι επίσης μεγάλη τάση. Εδειχνε εξαιρετικά χαρούμενη ως μαμά.

Κάθισαν  μαζί με τις Κάρεν Ελσον και Λία Καμπέντε και χειροκρότησαν την ηθοποιό Κλοέ Σεβινί που άνοιξε την επίδειξη. Επιπλέον συνομίλησαν με την Αννα Γουίντουρ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View