Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η τσάντα του Gucci ambassador Γιάνικ Σίνερ έφερε τα σαλόνια της μόδας στο Wimbledon

Η τσάντα του Gucci ambassador Γιάνικ Σίν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O 21χρονος Ιταλός πρωταθλητής είναι τελευταία ο αγαπημένος των διεθνών fashion media

Γιάνικ Σίννερ: Eδώ και ένα χρόνο, ο νεαρός Ιταλός τενίστας Γιάνικ Σίνερ απολαμβάνει το ρόλο του Gucci ambassador ως προσωπική επιλογή του πρώην καλλιτεχνικού επικεφαλής του οίκου και μοναδικού προβοκάτορα Alessandro Michele.

Γεννημένος στις ιταλικές Αλπεις, ψιλόλιγνος και κοκκινομάλλης διαθέτει την ιδιαίτερη όψη που διακρίνει τα μοντέλα του label, ενώ αντίθετα η πιο κλασική παράδοση της Boss την οδήγησε να σπονσονάρει τον έτερο Ιταλό πρωταθλητή και συμβατικά «ωραίο», Ματέο Μπερεντίνι. Ο Γιάννικ φωτογραφήθηκε αρχικά το 2021 για το περιοδικό GQ όπου έδειξε αμέσως το ταλέντο του στη μόδα. Λίγο μετά ανακηρύχθηκε πρέσβης της Gucci και αυτή τη στιγμή φιγουράρει ειδικό φιλμάκι και φωτογράφιση στη διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας.

Gucci page

Gucci page

Gucci page

Gucci page

GQ magazine

GQ magazine

GQ magazine

GQ magazine

H περιβόητη τσάντα

 Στα 21 του χρόνια και 8ος στην παγκόσμια κατάσταση των πρωταθλητών της αντισφαίρισης ζει και προπονείται πλέον με έδρα το Μονακό. Εχοντας μόλις μπει στη χρυσή οκτάδα του φετινού Wimbledon, έχει ξεσηκώσει το παγκόσμιο κοινό με τις επιδόσεις του τις τελευταίες μέρες, με το όνομά του να φιγουράρει πλάι σε tennis stars όπως οι Τζόκοβιτς και Αλκαραθ. Τα διεθνή media μάλιστα ενθουσιάστηκαν όταν εισέβαλε στο γήπεδο με χαρακτηριστική Gucci τσάντα με το μονόγραμμα, μνημονεύοντας στοιχεία – φετίχ της μόδας στην ιστορία του αθλήματος. Η τσάντα (custom Gucci duffle bag) παραλληλίστηκε με την κορδέλα και τα μπλουζάκια του Μποργκ, τις στολές της Σεράνα Γουίλιαμς κ.α. Η τσάντα απασχόλησε cnn, wwd, theguardian, Vogue. Στις 5 Ιουλίου του 2023 τα Men’s Singles ήρθαν πιο κοντά με τη trendsetter luxury fashion. Είναι γεγονός.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View