Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ευωδιές της άνοιξης: Τα αισθησιακά αρώματα Gucci Guilty με καινούρια campaign icons

Ευωδιές της άνοιξης: Τα αισθησιακά αρώμα...

A$AP Rocky, Τζούλια Γκάρνερ, Eλιοτ Πέιτζ πρωταγωνιστούν με το αντισυμβατικό τους, ελεύθερο πνεύμα στην ομώνυμη καμπάνια

Να χαρούμε τον αληθινό μας εαυτό, την αγάπη και τη φιλία σε όλες τις αυθεντικές τους μορφές, μας καλεί ο ιταλικός οίκος Gucci ξανακυκλοφορώντας τα αισθησιακά αρώματα Gucci Guilty.

Στην ομώνυμη διαφημιστική εκστρατεία σμίγουν ο  κάτοχος Grammy μουσικός και σύζυγος της Ριάνα, A$AP Rocky, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός  του «Οζαρκ» Τζούλια Γκάρνερ και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Eλιοτ Πέιτζ, ποζάροντας στην κάμερα του Glen Lunchford.  

Κοιτούν ο ένας τον άλλον, χορεύουν, γελούν και ξεπερνούν τα όρια. Αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο να φανεί και να γίνει αποδεκτός. Σε ένα άνετο και οικείο σπιτικό περιβάλλον και αγκαλιάζουν όλα όσα συμβαίνουν με περιέργεια και ενδιαφέρον.

Το Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme πάλλεται έντονα μέσα από την πλούσια, αναζωογονητική ενέργεια που απελευθερώνουν οι νότες από mandora, ροζ πιπέρι, πασχαλιά και πατσουλί.

Το Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme, περιλαμβάνει εκχύλισμα άνθους πορτοκαλιάς, ένα ρομαντικό συστατικό που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στα γυναικεία αρώματα. Απολαύστε τις νότες κορυφής του ιταλικού λεμονιού και του σπινθηροβόλου ροζ πιπεριού. Μαζί πατσουλί, δέρμα και θυμίαμα.

 

Τα μπουκαλάκια αντικατοπτρίζουν το ένα το άλλο με την κομψή συμμετρία τους, από το Interlocking G logo του οίκου μέχρι την εσκεμμένη δυαδικότητα της διαφάνειας και αντάκλασης στο design, τα μπουκάλια Gucci Guilty είναι σχεδιασμένα σε λαμπερό χρυσό για το Eau de Parfum Pour Femme και ψυχρό ανθρακί για το Eau de Toilette Pour Homme. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View