Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Χαμός» στο TikTok με το χτένισμα «Mermaid cut», πρότυπο η εξωτική Σιμόν Άσλεϊ

«Χαμός» στο TikTok με το χτένισμα «Merma...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ειδικά τα νεαρά κορίτσια που επιμένουν στα μακριά μαλλιά, έχουν ενθουσιαστεί με τα σχετικά βίντεο

Κάτι η παραμυθένια ταινία «Μικρή Γοργόνα» κάτι η ανάγκη για… «διακοπές επειγόντως» το διεθνές hair styling έχει επηρεαστεί δραστικά.

Οσο κι αν τα νέα «καρέ» είναι υπέρκομψα και έχουν λατρευτεί από δημοφιλείς influencers, η νεολαία που αγαπάει τα μακριά μαλλιά έχει διαφορετική επιλογή στο TikTok. To Μermaid cut είναι ένα κούρεμα που έχει γίνει viral στο TikTok και έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο, πολυσυζητημένο trend του καλοκαιριού. Διαθέτει αναμφίβολα γοργονέ ύφος και χαρακτηρίζεται από τα «aqua waves» δηλαδή τα «σπασίματα» που αποφέρει μια βουτιά στη θάλασσα.  

Χαρίζει άμεσα ανέμελο, καλοκαιρινό look μαζί με resort αμφιέσεις και ταιριαστό μακιγιάζ. Όταν υπάρχει πλούσιο μήκος και όγκος στα μαλλιά είναι ιδανικό hair styling για αυτό το τρίμηνο. Τα μαλλιά κουρεύονται φιλαριστά, σε επίπεδα (layers), δημιουργώντας κίνηση και αποκτώντας μια συγκεκριμένη φόρμα, η οποία δεν απαιτεί styling στο στέγνωμα. Μοιάζει κάπως με το Butterfly cut  και τη ντεγκραντέ κουπ που προτιμούν διαχρονικά οι Γαλλίδες. Αυτό το διάστημα, τα κορίτσια που βλέπουν βιντεάκια στο TikTok, παρακολουθούν συνεχώς κουρέματα από ειδικούς αλλά και bloggers που με την απλή χρήση μιας κρέμας ή ενός σπρέι, είναι κούκλες ως σύγχρονες σειρήνες.

Τα μαλλιά αυτά εκπροσωπεί μοναδικά η 28χρονη ινδοβρετανή star του «Bridgerton» Σιμόν Άσλεϊ, που έχει εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί της «Μικρής Γοργόνας» κουρεμένη και χτενισμένη έτσι. Με εξωτική φυσιογνωμία και εκπληκτικά, ψηλά πόδια η ηθοποιός του Netflix λανσάρεται στα διεθνή media ως beauty icon του φετινού καλοκαιριού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View