Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Yarden Harel: Tί έκανε η κορυφαία ισραηλινή influencer και τηλεπαρουσιάστρια στην Πάτρα;

Yarden Harel: Tί έκανε η κορυφαία ισραηλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πέρα από το διαγωνισμό μαγειρικής με κριτή το Γιώργο Παπανδρέου, βγήκε για shopping στην εμπορική Πάτρα ενώ την αναμένουν και στο Grecotel

Μια απρόσμενη έκπληξη είχαμε το περασμένο τριήμερο: Η κούκλα Ισραηλινή Yarden Harel, πασίγνωστη στην πατρίδα της καθώς είναι τηλεπαρουσιάστρια, φωτογράφος και influencer με 450.000 followers, βρέθηκε στην πόλη μας με αφορμή την δημοφιλή, ταξιδιωτική εκπομπή της.

Μαζί με τον συμπαρουσιαστή της και παραγωγό Erez Dan αλλά και το συνεργείο του tv show «Τhe Best in the World» κατέφθασαν για να αναδείξουν την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή μας. Αφού συνάντησαν τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ως κριτή σε αναμέτρηση μαγειρικής με τοπικές γεύσεις, βόλταραν στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο. Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του συμπολίτη Πάρη Αθανασόπουλου, που γνωρίζουμε από την εστίαση αλλά πλέον ασχολείται και με διαφήμιση- επικοινωνία- social media, αλλά και της φίλης και συνεργάτιδάς του Μάνιας Καμπούρη, η Yarden Harel επισκέφθηκε πατρινά καταστήματα. Εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός την ακολούθησε και στην εμβληματική πλατεία Γεωργίου για το thebest.gr

Απέφυγε «αλυσίδες» που υπάρχουν και σε άλλα μέρη προτιμώντας να δει τις επιλογές ντόπιων επιχειρηματιών. Δοκίμασε ρούχα και αξεσουάρ με ενθουσιασμό σε Αγίου Νικολάου, Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου, καθώς ως blogger επικεντρώνεται σε θέματα μόδας, ταξιδιών και life style.

Oπως σχολίασε μάλιστα, της άρεσε πολύ ο κόσμος της πόλης μας, γιατί οι άνθρωποι της φάνηκαν εξωστρεφείς, ενώ ασχολούνται πολύ και εμφανώς με το ντύσιμο και τους αφορούν τα επώνυμα brands. Mάθαμε πως η εκπομπή της έχει τη μεγαλύτερη απήχηση στο είδος της στο Ισραήλ, ενώ η ίδια, στα 30 της χρόνια, έχει απασχολήσει τα διεθνή M.M.E  με τη δημοτικότητα και την επιρροή της.  Από χθες Πέμπτη, τα γυρίσματα θα συνεχίζονταν πάντως στο Grecotel της Κυλλήνης.

 Ειδήσεις Τώρα

Τελικός MasterChef: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Μπέη

«Dioriviera» στο Κάπρι, pop up store σε σπηλιά, με ρετρό καμπίνες και κλασικά μπαμπού

Τέιλορ Χιλ: Παντρεύτηκε με το πρώτο Etro νυφικό, σε boho chic style

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View