Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κιάρα Φεράνι: «Σάλος» με το αναπάντεχο γυναικείο μανιφέστο by Dior στο Σαν Ρέμο

Κιάρα Φεράνι: «Σάλος» με το αναπάντεχο γ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή ή με μηνύματα περί ελευθερίας κατά των δυσμενών σχολίων που δέχεται

Ηταν μια διαφορετική γκαρνταρόμπα αυτή της οικοδέσποινας του ξακουστού φεστιβάλ τραγουδιου του Σαν Ρέμο η φετινή. Η διασημότερη ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι δεν αποδέχθηκε το ρόλο της «γλάστρας» ή του μονοδιάστατου fashion icon. Πλάι στον παρουσιαστή Αμαντέους και τον θρυλικό τραγουδιστή Τζιάνι Μοράντι έκανε τη δική της εκστρατεία γυναικείας ενδυνάμωσης με σύμμαχο την Maria Grazia Chiuri, creative director του οίκου Dior. Εκανε τέσσερις custom made εμφανίσεις που ριζοσπαστικά άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του διαγωνισμού.

Αρχικά εμφανίστηκε με κλασική στράπλες μαύρη τουαλέτα , στην οποία όμως η εκρού εσάρπα έγραφε πίσω Pensati Libera. Δηλαδή σκέψου πως είσαι (νιώσε) ελεύθερη. Θεωρήσαμε ότι πρόκειται για μια celebrity λιγότερο όμορφη αλλά κυρίως με τόλμη αντικρίζοντάς την. Χρειάστηκε όμως να περιμένουμε μετά τα μεσάνυχτα για τις πραγματικές εκπλήξεις στην τηλεοπτική μετάδοση της Rai. H Kιάρα παρουσιάστηκε με ένα σοκαριστικό nude dress που έλαμπε ενώ το γυμνό σώμα της φαινόταν ξεκάθαρα από μέσα και μίλησε για το γυναικείο κορμί. Στην πραγματικότητα ήταν μια ψηφιακή απεικόνιση του κορμιού της δημιουργώντας  ψευδαίσηση γύμνιας. Κατόπιν αιφνιδίασε με ένα λευκό σατινέ φόρεμα με τυπωμένα τα μηνύματα των haters που δέχεται και τέλος με ένα μαγευτικό ολοκέντητο outfit – κρινολίνο με εσωτερική φόρμα -από τη νέα Dior collection. (Εδώ εννοούσε το κλουβί των στερεοτύπων παρασύροντάς μας να βγούμε έξω από αυτό). «Γιατί δεν φτιάχνεις το στήθος σου»; «Είσαι αηδιαστική- Eίσαι μητέρα ή escort»; κάποιες από τις φράσεις που διαβάσαμε πάνω της και οι οποίες γράφτηκαν κάτω από αναρτήσεις της στο Instagram. Η αλληλουχία των looks ήταν συμβολική. Αρχή με κάτι κλασικό και αποδεκτό, για να ακολουθήσει η αποκάλυψη της αλήθειας και τελικά η νίκη. 

Ετσι, αντιληφθήκαμε πως δεν είναι μόνο πως ξέρει να βγάζει καλές φωτογραφίες αλλά και να αξιοποιεί κάθε κατάσταση υπέρ της ίδιας και του κοινωνικού συνόλου. Πανύψηλη και με γλυκό κοριτσίστικο χαμόγελο, απέδειξε πως γνωρίζει ποια είναι και τι ακριβώς ξέρει να κάνει …

Eλευθερώστε τις επόμενες γενιές από τα σ...

Eλευθερώστε τις επόμενες γενιές από τα στερεότυπα, το κάλεσμα της Κιάρα, που πόζαρε και μαζί με την κορούλα της Βιτόρια (δηλαδή Νίκη)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View