Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Το love story, το παραμύθι και το χτύπημα της μοίρας

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Το love story, το...

Δύσκολες στιγμές

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ιταλικής – κι όχι μόνο – σόουμπιζ. Η διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα μέσα από τα social media καθώς ο αγαπημένος της σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της διαγνώστηκε με σπάνιο όγκο στο πάγκρεας. Ο Φέντεζ για αρκετές ημέρες απείχε από το Instagram, γιατί όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε με ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται.

Το love story, η αρχή του παραμυθιού
H Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ της καρδιάς της μετρούν έξι χρόνια κοινού βίου. Η ζωή της Ιταλίδας influencer άλλαξε ριζικά τον Αύγουστο του 2016 όταν γνώρισε τον τραγουδιστή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα όπου είχαν πάει για φαγητό. Τα πράγματα ανάμεσά τους εξελίχθηκαν αρκετά γρήγορα.

«Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην κοπέλα του και τον πρώην σύντροφο μου και συνεργάτη μου. Είχαμε κοινούς φίλους τον Σεπτέμβρη του 2015. Τότε κι οι δύο χωρίσαμε από τις σχέσεις μας. Είχαμε γράψει καλοκαιρινό τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε στο τραγούδι του με έναν αστείο τρόπο. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Με κάλεσε σε δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», είχε πει σε συνέντευξή της η Κιάρα για τη γνωριμία που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Αρραβώνας, παιδί και γάμος
Η χημεία ανάμεσά τους ήταν τέτοια όπου ένα χρόνο μετά έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τον αρραβώνα τους στη Βερόνα. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώθηκαν κι επίσημα με τα δεσμά του γάμου. Πέντε μήνες πριν ο έρωτάς τους είχε σφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους Λεό.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σικελία όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια followers παρακολούθησαν την τελετή λεπτό προς λεπτό.

Το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Ιταλία. Η ευτυχία τους μεγάλωσε τον περασμένο Οκτώβρη καθώς η Κιάρα ανακοίνωσε πώς θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η μικρή Vittoria ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο. Η Κιάρα ήταν πιιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μάλιστα το ζευγάρι μόλις συμπλήρωσε τρία χρόνια γάμου βρέθηκε στη λίμνη Como για να το γιορτάσει. Ο Φέντεζ είχε ετοιμάσει μία ξεχωριστή έκπληξη για την εκλεκτή της καρδιάς του γράφοντας ένα τραγούδι για εκείνη.

Πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ η Κιάρα μιλώντας για τα τρία παραμυθένια χρόνια στο πλευρό του τραγουδιστή είχε πει στα social media: «Τρία χρόνια πριν, παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου κι ήταν μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Όλοι όσοι αγαπώ ήταν εκεί. Σε αγαπώ! Για την επέτειο του γάμου μας, βρεθήκαμε στη λίμνη Como και τραγούδησε ένα τραγούδι για μένα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως αισθάνομαι».

Το άλλο πρόσωπο του ζευγαριού
Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε κοινωνικά ζητήματα ενώ δεν διστάζει να κάνει δωρεές για να βοηθήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο 2020 και με αφορμή τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού, η Κιάρα και ο Φέντεζ ανακοίνωσαν στους followers τους πως θα έκαναν μια δωρεά ύψους 100.000 ευρώ, για να στηρίξουν το ταμείο για τη δημιουργία κλινών στο χώρο της εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνο, ζητώντας από τους followers τους να κάνουν το ίδιο. Αυτό που κατάφεραν ήταν μέσε σε μόλις 24 ώρες το ποσό που συγκεντρώθηκε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φέντεζ έχει σπάνιο όγκο στο πάγκρεας
Η διάσημη influencer, δήλωσε πως πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Φέντεζ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο 32χρονος ράπερ, απείχε αρκετές ημέρες από το Instagram, γιατί όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε με ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται. Όταν επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε στους ακόλουθούς του ότι:

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

Ο Φέντεζ μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, στην οποία έγραψε: «Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν το εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου).

Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο».

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος είναι εξαιρετικά αγαπητός στην Ιταλία, μοιράστηκε ακόμη, σε μία από τις φωτογραφίες του και τα σημάδια από την επέμβαση, ενώ πολλοί φαν έσπευσαν να του ευχηθούν «περαστικά».

Ωστόσο, ο Φέντεζ δεν είναι μόνος σε αυτό. Η Κιάρα Φεράνι, είναι δίπλα του, μιας και μέσα από τον δικό της λογαριασμό, έκανε μία δημοσίευση, στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη με τον Φέντεζ στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε:

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας. Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight