Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H πατρινή Μαρία Αλεξανδρίδη παρέλασε και στο μαγευτικό Dior show της Σεβίλλης

H πατρινή Μαρία Αλεξανδρίδη παρέλασε και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εγινε μοντέρνα σπανιόλα της Maria Grazia Chiuri τη χειροκρότησαν Κιάρα Φεράνι, Ελ Μακφέρσον

Στην «πρώτη γραμμή» των διεθνών επιδείξεων μόδας της αφρόκρεμας των luxury labels η πατρινή καλλονή Μαρία Αλεξανδρίδη. H νεαρή συμπολίτισσα συμμετείχε στο πολύκροτο show του γαλλικού οίκου Dior στην παραμυθένια Σεβίλλη, πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Εκεί στην εμβληματική  Plaza de España περπάτησε ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα ενώ στο event  εμφανίστηκαν και gipsy stars αλλά και 40 χορευτές  του φλαμένκο. Το outfit που παρουσίασε συγκαταλεγόταν στα πιο ανδρόγυνα της συλλογής resort 2023 σε logo style ιππασίας, καθώς ο οίκος έχει καθιερώσει αυτές τις παρουσιάσεις να ταξιδεύουν προβάλλοντας διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως είχε συμβεί στο Παναθηναικό Στάδιο της Αθήνας. Ανάμεσα στο κοινό ήταν οι Κιάρα Φεράνι, Ελ Μακφέρσον, Λετίσια Κάστα, Ανια Τέιλορ Τζόι αλλά και η Μάρτα Ορτάγκα της οικογένειας των Zara. Όπως φαίνεται το Chloe show στο οποίο έκανε το διεθνές της ντεμπούτο η «δική μας» Μαρία αποδείχθηκε πολύ τυχερό ώστε να γίνει ταχύτατα περιζήτητη και από άλλα μεγάλα brands.    

 

Εμπνευση βέβαια οι δυναμικές σπανιόλες και οι ατίθασες τσιγγάνες και σύμβολο το παραδοσιακό σάλι των γυναικών της Μεσογείου. Η σειρά τίμησε την Carmen Amaya, τη «σπουδαιότερη χορεύτρια φλαμένκο όλων των εποχών», που χόρευε φορώντας ανδρικά ρούχα. Επίσης την Duchess of Alba, την αριστοκράτισσα με τους περισσότερους τίτλους ευγενείας στον κόσμο που έκανε ιππασία παρέα με τη Jackie Kennedy φορώντας κοντό σακάκι, ψηλόμεσο παντελόνι και πλατύγυρο καπέλο σομπρέρο. Οι παραδοσιακές mantillas, το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό πρωταγωνίστησαν στη βραδιά. H Matria Grazia Chiuri επηρεάστηκε και από τα λατρευτικά ενδύματα της Madonna della Macarena, το άγαλμα της Παρθένου Μαρίας στην πολύχρωμη Basilica de la Macarena και τις ανδαλουσιανές στολές ιππασίας. Ακόμα μια φορά ανέσυρε και μνήμες από τον μετρ Christian Dior που έδινε έδινε ονόματα τύπου Nuits d'Espagne ή Soirée à Tolède στις couture τουαλέτες του, ενώ λάμπρυνε με δημιουργίες του μεγάλα φιλανθρωπικά galas της Μαδρίτης.

 Όπως θα δείτε στις εικόνες τα άκρως θηλυκά off-shoulder φορέματα με φραμπαλάδες, τα άνθινα μοτίβα, τα κρόσσια «έσκισαν» ενώ το περίφημο Bar jacket  σμφανίστηκε βελούδινο και στολισμένο με χρυσές κλωστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View