Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρία Αλεξανδρίδη: Το cover girl του γιορτινού thebest στη νέα art στέγη της πόλης

Μαρία Αλεξανδρίδη: Το cover girl του γιο...

Η πατρινή καλλονή, φοιτήτρια και μοντέλο, φωτογραφήθηκε στη γκαλερί Tatiana Dimou Architects της Τσαμαδού, δείτε φωτο

Με ρετρό, γήινη αισθητική που συναρπάζει φιλότεχνους και fashionistas, η πατρινή καλλονή Μαρία Αλεξανδρίδη, φωτογραφίζεται στην γκαλερί Tatiana Dimou Architects της Τσαμαδού (24), τη νέα art στέγη της πόλης. Έχοντας φιλοξενήσει στο παρελθόν από ποτοποιία μέχρι ξυλουργείο, μεταμορφώθηκε με την φροντίδα της αρχιτεκτόνισσας Τατιάνας Δήμου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του συντρόφου της εικαστικού Κλεομένη Κωστόπουλου, σε ένα κατάλευκο αίθριο με ψηλούς τοίχους ιδανικούς για εκθέματα, διατηρώντας παλιά στοιχεία, όπως οι πέτρινες κολώνες της πρώην αυλής, με το σύγχρονο και το παλιό να συμπορεύονται δημιουργικά.
Ξεναγηθήκαμε στην τελευταία έκθεση με τίτλο «Γραφή και Ανάγνωση» που επιμελήθηκε ο Κλεομένης Κωστόπουλος με τη συμμετοχή των: Γιώργου Βαβυλουσάκη, Χριστίνας Κάλμπαρη, Ηλία Παπαηλιάκη, Πάνου Φαμέλη και Blaqk, και χρίσαμε την πανύψηλη Μαρία Αλεξανδρίδη cover girl μας, όχι μόνο γιατί το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας έχει φιλότεχνη διάθεση, αλλά και γιατί η ίδια αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση νέας κοπέλας που αποδεικνύει με τις επιλογές της ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να ακολουθήσεις καριέρα μοντέλου, αρνούμενη την ευκολία της συμμετοχής σε καλλιστεία και GNTM.
Με την στόφα πραγματικού super model, σπουδάζει, κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα ως επαγγελματίας στον χώρο της μόδας, ενώ εντυπωσίασε ακόμη και τον Νίκο Αλιάγα, όταν την είδε ένα καλοκαίρι στα Αραχωβίτικα και της ζήτησε να την φωτογραφίσει για να αναρτήσει τη φωτογραφία της στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Γούνινο παλτό Pony skin με κολάρο από μι...

Γούνινο παλτό Pony skin με κολάρο από μινκ, Αγνή Κωστα-ραζίνου, μαύρη πλεκτή μπλούζα Molly Bracken και παντελόνι Mind Matter, Modis, γόβες Tsakiris Mallas και τσάντα Nolah, Michailidis. Χρυσή περίτεχνη πλεκτή αλυσίδα λαιμού με ασορ-τί χρυσό βραχιόλι και α

Παλτό και φόρεμα Ted Baker, Modis, σκουλ...

Παλτό και φόρεμα Ted Baker, Modis, σκουλαρίκια ασημένια 925 με ζιργκόν και δαχτυλίδια χρυσά με ζιργκόν, Fotios Katraouras. Δεξιά, δαχτυλίδι βυζαντινής τεχνοτροπίας με ζιργκόν, Fotios Katraouras. Τσάντα από δέρμα πύθωνα, Αγνή Κωσταραζίνου. Loafers Lara Con

Παλτό Hugo, φόρεμα Bugatti, όλα The Mark...

Παλτό Hugo, φόρεμα Bugatti, όλα The Mark Κωνσταντινίδης. Ψηλοτάκουνα Tsakiris Mallas, και τσαντάκι Nolah, Michailidis, Χρυσή αλυσίδα, χρυσοί κρίκοι και χρυσό δαχτυλίδι Fotios Katraouras.

Παλτό Numph, φόρεμα Little Mistress, όλα...

Παλτό Numph, φόρεμα Little Mistress, όλα The Mark Κωνσταντινίδης. Tσάντα με χρυσή αλυσίδα Nolah και loafers Makis Kotris, Michailidis. Χρυσό δαχτυλίδι και χρυσή αλυσίδα χεριού, Fotios Katraouras.

Παλτό Mind Matter, μαύρη πλεκτή μπλούζα ...

Παλτό Mind Matter, μαύρη πλεκτή μπλούζα Molly Bracken, παντελόνι Mind Matter, τσάντα Elizabetta Franchi, όλα Modis. Χρυσή πλεκτή αλυσίδα λαιμού με ασορτί χρυσό πλεκτό βραχιόλι, χρυσοί κρίκοι, και χρυσά δαχτυλίδια με ζιργκόν, όλα Fotios Katraouras.

Γούνινο μακρύ γιλέκο Αγνή Κωστα-ραζίνου,...

Γούνινο μακρύ γιλέκο Αγνή Κωστα-ραζίνου, σκουλαρίκια ασημένια 925 με ζιργκόν και δαχτυλίδια χρυσά με ζιργκόν, Fotios Katraouras. Tσάντα Le Pandorine, Michailidis.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View