Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κιάρα Φεράνι: Η influencer με τους 27,5 εκατ. followers βρίσκεται στην Ύδρα

Κιάρα Φεράνι: Η influencer με τους 27,5 ...

Η επιτυχία, τα προκλητικά σύνολα και η Ελλάδα

Η δημοφιλής fashion influencer που μετρά 27,5 εκατ. followers στο Instagram, Κιάρα Φεράνι βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα.

Η 35χρονη ταξίδεψε από τo Μιλάνο στην Αθήνα και από εκεί, κατευθύνθηκε στο νησί της Ύδρας, συνοδευόμενη από την παρέα της. Μαζί της είναι και η επίσης γνωστή fashion blogger και καλή της φίλη, Βερόνικα Φεράρο.

Ωστόσο, από το ταξίδι τους δεν έλειπαν τα απρόοπτα. Το σκάφος που είχαν ενοικιάσει για να κάνουν βόλτα στα γαλάζια νερά του Σαρωνικού, χάλασε και χρειάστηκε να αναζητήσουν νέο σκάφος για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Παραμένει άγνωστο αν η Ιταλίδα καλλονή επισκέφτηκε την χώρα μας για διακοπές ή για δουλειά. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα, αφού πολύ συχνά την καλούν εδώ επαγγελματικοί λόγοι. Το περυσινό καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας, προκειμένου να προωθήσει μια από τις αμέτρητες εμπορικές συνεργασίες της. Ωστόσο, το φόρτο εργασίας και οι εκδηλώσεις, στις οποίες έπρεπε να δώσει το παρών, την κράτησαν στην Αθήνα και δεν της έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσει τα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται άλλωστε για μια από τις πιο επιτυχημένες «κυρίες» της διεθνούς showbiz. H επιρροή που έχει στους 27 εκατομμύρια ακολούθους της την οδήγησε μέσα σε μια δεκαετία να διδάσκεται ως μάθημα στο Harvard, αλλά και να γίνει ντοκιμαντέρ για το πώς να επιτύχει κανείς στη ζωή του.

Η Κιάρα Φερράνι δημιούργησε και διευθύνει τρεις εταιρείες, τη Sistrehood μέσω της οποίας διαχειρίζεται τις καμπάνιες της, την Bundled με την οποία λανσάρει τις δικές της σειρές μόδας και τέλος, την ΤΒS Crew όπου ανήκει το blog της με τίτλο «The Blonde Salad».

Πρόκειται για εταιρείες με συνολικό τζίρο 31 εκατ. ευρώ, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως πρόκειται για brands που «χτίστηκαν» αποκλειστικά και μόνο από ένα άτομο και έγιναν γνωστά μέσω της προώθησής τους στο διαδίκτυο.

Το γεγονός λοιπόν, πως μία παγκοσμίου φήμης προσωπικότητα βρίσκεται στην Ελλάδα και μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τη χώρα μας με τους 27 εκατ. followers της στο Instagram, μόνο θετικό αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει στον ελληνικό λαό, καθώς πρόκειται για ένα πολύ «δυνατό» χαρτί στη διαφήμιση.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, έχει καταφέρει να γίνεται καθημερινά αντικείμενο συζήτησης και να φιγουράρει στα media και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα αποκαλυπτικά της σύνολα. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να αφήνει εντελώς γυμνά κάποια σημεία του κορμιού της και να ποζάρει στο Instagram ή έστω να τα καλύπτει επιδέξια με... ελάχιστο ύφασμα.

Οι εμφανίσεις της έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με άλλους να την αποθεώνουν για την κομψότητα και τη θηλυκότητα που αποπνέει και άλλους να την σχολιάζουν αρνητικά, τονίζοντας πως «τέτοια σύνολα δεν είναι κατάλληλα για μια μητέρα δύο παιδιών. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως η διάσημη Ιταλίδα είναι παντρεμένη με τον ράπερ Fedez και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, τον 4χρονο πλέον Λεόνε και την μόλις ενός έτους, Βιτόρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight