Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Οπρα: Συγνώμη για τις ακραίες δίαιτες που προωθούσα για 25 ολόκληρα χρόνια

Οπρα: Συγνώμη για τις ακραίες δίαιτες πο...

Η πανίσχυρη και άκρως επιδραστική παρουσιάστρια ανέλαβε την ευθύνη για το επικίνδυνο διατροφικό πρότυπο που υπηρέτησε

H 70χρονη τηλεοπτική προσωπικότητα, που είναι παρουσιάστρια, παραγωγός, συγγραφέας, ηθοποιός, επιχειρηματίας, Οπρα Γουίνφρι, ζήτησε άφεση αμαρτιών δημοσίως!

Πασίγνωστη από την εκπομπή The Oprah Winfrey Show αλλά και γιατί εξελίχθηκε στην πλουσιότερη αφροαμερικανίδα του 20ου αιώνα και την πρώτη έγχρωμη δισαεκατομμυριούχο, με ποικίλα βραβεία και ακτιβιστική δράση στο ενεργητικό της, έδινε μόνιμο αγώνα κόντρα στα κιλά της.

Πρόσφατα, ανέλαβε την ευθύνη για την προώθηση ακραίων διατροφικών μεθόδων, με στόχο τη βελτίωση της σιλουέτας της. Η διάσημη παρουσιάστρια από το Μισισιπή, με τις φεμινιστικές και ανθρωπιστικές απόψεις. δεν νιώθει σήμερα περήφανη που ενθάρρυνε κόσμο να ακολουθήσει ακραίες δίαιτες, όπως υποστήριξε η ίδια μιλώντας στο WeightWatchers.

«Συμμετέχω σταθερά σε αυτή την κουλτούρα της δίαιτας. Μέσα από τις πλατφόρμες μου, μέσα από τα περιοδικά, μέσα από τα talk show μου. Εδώ και 25 χρόνια. Έχω συμβάλει σημαντικά σε αυτό. Δεν μπορώ να σας πω πόσες εκπομπές απώλειας βάρους έχω παρουσιάσει. Πόσα makeovers αδυνατίσματος επίσης. Ήταν βασικό μου αντικείμενο από τότε που εργάζομαι στην τηλεόραση», ομολόγησε.

«Όταν μίλησα για το βάρος που έχασα μετά από μια επίπονη, πολύμηνη, μόνο υγρή διατροφή, ήταν απαράδεκτο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες τύψεις μου. Έστειλα ένα μήνυμα ότι πρέπει να λιμοκτονείς πίνοντας αποκλειστικά υγρά. Έθεσα ένα πρότυπο για τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν. Ένα πρότυπο που ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος θα μπορούσε να υποστηρίξει».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι δεν είναι ντροπή η λήψη ιατρικής βοήθειας για την απώλεια βάρους. Ακόμη, τόνισε τη σημασία του body positivity.

 

Μάλιστα, με αφορμή το πολυσυζητημένο Ozempic που χρησιμοποιούν πολλοί stars σήμερα για καλύτερη εμφάνιση, παραδέχθηκε ότι πέρυσι, το 2023 είχε χάσει 40 κιλά χρησιμοποιώντας φάρμακο απώλειας βάρους. Αν και το αποκαλούσε «εύκολη διέξοδο», τελικά τη βοήθησε.

Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή δικαιολογήθηκε:

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια ιατρικά εγκεκριμένη συνταγή για τη διαχείριση του βάρους, είναι ανακουφιστικό. Ξέρω ότι βοηθά στη διατήρηση της υγείας μου σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Είναι για εμένα σαν λύτρωση, σαν δώρο. Δεν ντρέπομαι για αυτό, ούτε βρίσκω λόγο να το κρύψω. Έχω τελειώσει απολύτως με τη ντροπή από άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα από τον εαυτό μου» είπε.

Θυμίζουμε πως η Οπρα έχει κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία και εγχειρίδια ευ ζην με «τρελές» πωλήσεις.

Ειδήσεις Τώρα

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Παστέλ, full skirt και η ανανεωμένη Gucci «Jackie» bag

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στη γραμμή του Προαστιακού- Τι αλλάζει στα δρομολόγια

Aνια Τέιλορ Τζόι: Στο μακρινό Μεξικό με ασημένια «πανοπλία» και 3D flowers

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View