Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κέιτ Μος: Στο «παιχνίδι» των διογκωτικών χειλιών για την κολλητή της, Charlotte Tilbury

Κέιτ Μος: Στο «παιχνίδι» των διογκωτικών...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μοναδικά επιδραστικά μοντέλο, ποζάρει στα 50 για το ολοκαίνουριο Pillow Talk Big Lip Plumpgasm

Ακόμα μια φορά εντυπωσιάζει μπροστά στο φακό η βρετανίδα Κέιτ Μος. Συμμετέχει και πάλι σε καμπάνια του beauty label της στενής της φίλης, Charlotte Tilbury.

Αφορμή η κυκλοφορία ενός διογκωτικού lip glos που χαρίζει στα χείλη αποτέλεσμα 3D.  

Η διάσημη makeup artist και επιχειρηματίας είχε απήχηση από την πρώτη στιγμή που ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία. «Όταν χρησιμοποιούσα concealer πάνω στα χείλη και ανακάτωνα σκιές για να πετύχω το τέλειο nude πίσω στα 90s, έκανε τις δοκιμές μου πάνω στην Κέιτ. Ηταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της σειράς Pillow Talk από την εκκίνησή της. Φόρεσε τα προιόντα πρώτη στο red carpet- ήταν ανέκαθεν η μούσα μου» δηλώνει η Tilbury.   

Ετσι, το περιζήτητο μοντέλο πρωταγωνίστησε σε προηγούμενες καμπάνιες συστήνοντάς μας την τάση του μονοχρωματικού ροζ- nude μακιγιάζ στο πρόσωπο αλλά και τη δύναμη των highlighters (ακόμα να τα μάθουμε οι μεγαλύτερες ενώ οι νεότερες τα λατρεύουν). Ελαμπε ολόκληρη σε style Studio 54 και φωτογραφήθηκε με νέα πρόσωπα, πολύ νεότερά της

Οι προηγούμενες καμπάνιες

Οι προηγούμενες καμπάνιες

Στην τελευταία διαφήμιση μαγνητίζει το φακό μαζί με την επίσης βρετανίδα μοντέλο Ζουρντάν Νταν, επιτυγχάνοντας κατά τη Daily Mail «show stopping» αποτέλεσμα. Το Pillow Talk Big Lip Plumpgasm φουσκώνει τα χείλη, δείχνοντάς τα πλούσια και γυαλιστερά. Θεωρείται ήδη βέβαιο best seller της περιόδου του Πάσχα. Μην ξεχνάτε πως τέτοια είδη έχουν αναστατώσει τη διεθνή αγορά ομορφιάς τις τελευταίες σαιζόν αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση για «γεμάτο» στόμα- για όσες δεν καταφεύγουν σε πλαστικούς και δερματολόγους.

Φίλες από τα nineties

Φίλες από τα nineties

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View