Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Dior ambassador η Ντέβα Κασέλ, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια ομορφιάς από Απρίλιο

Dior ambassador η Ντέβα Κασέλ, πρωταγωνι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της σε μόδα και υποκριτική

H 20χρονη ανερχόμενη καλλονή, Ντέβα Κασέλ, κόρη της Μόνικα Μπελούτσι επιλέχθηκε από την creative director του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri για το ρόλο της διεθνούς πρέσβειρας του label. Γεννημένη στη Ρώμη, εργάζεται ήδη ως μοντέλο και κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.
Mε αφορμή το χρίσμα της international ambassador στη μόδα, το μακιγιάζ και τα αρώματα Dior ανέφερε: «Πάντα είχα τεράστιο σεβασμό για τον οίκο Dior και η θηλυκή και εκλεπτυσμένη εικόνα που μετέδιδε με έκανε πάντα να ονειρεύομαι».

Kαλεσμένη στη front row των Dior shows

Kαλεσμένη στη front row των Dior shows

Η Ντέβα έχει μεγαλώσει μεταξύ Ρώμης, Παρισιού και Ρίο ντε Τζανέιρο λόγω των γονιών της Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ. Μιλάει 5 γλώσσες και ποζάρει από τα 16 στα περιοδικά. Τα πρώτα της βήματα σε επιδείξεις έγιναν με μέντορες τους Dolce e Gabbana.
Παράλληλα, εμφανίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρώτη της ταινία «La Bella Estate», σε σκηνοθεσία της Λάουρα Λαντσέτι ως μούσα ενός ζωγράφου τη δεκαετία του 1930. Το επόμενο φθινόπωρο θα παίξει στην ιταλική σειρά The Leopard, που είναι παραγωγή του Netflix.  Βασίζεται στο θρυλικό και λατρεμένο «Γατόπαρδο» του Λουκίνο Βισκόντι.

 

Σήμερα αναπολεί μια  vintage φωτογραφία του Dior που πυροδότησε ιδιαίτερα τη φαντασία της όταν ήταν μικρότερη.  Εδειχνε μια γυναικεία σιλουέτα με ένα μεγάλο καπέλο, δηλαδή κομψότητα και μυστήριο μαζί. Εξηγεί πως η ίδια χάρη στη συνεργασία της με το Dior «εκπροσωπεί τις νεαρές γυναίκες του σήμερα, αλλά και τη συνέχιση μιας παράδοσης».

Από την Dior Beauty αγαπάει ροζ, κόκκινο και πορτοκαλί κοντά στα μάτια από την παλέτα Diorshow 5 Couleurs, επειδή εξισορροπεί τα πιο σκούρα χρώματα και «αφαιρεί» τις σακούλες των ματιών. Οι νέες φωτεινές αποχρώσεις που θα λανσάρει δημιουργήθηκαν από τον Peter Philips, τον creator και image director.

Θα τη θαυμάσουμε για πρώτη φορά στην καμπάνια για την καλοκαιρινή συλλογή της ομορφιάς του Dior 2024, από την 1η Απριλίου εν όψει του Πάσχα.

Ειδήσεις Τώρα

Τα bombers της άνοιξης: Εντοπίσαμε το τζάκετ της επόμενης μέρας σε πολυκαταστήματα και πασαρέλες

Κωνσταντίνος Ρήγος: Ξανά στο Πατρινό Καρναβάλι, διασκέδασε στο «Aυτοφωτιστείτε» party και στο πλήρωμα 120

Φέτος οι street βετεράνοι καρναβαλιστές μεταμορφώθηκαν σε… sugar daddies με λουλουδένια κοστούμια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View