Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φέτος οι street βετεράνοι καρναβαλιστές μεταμορφώθηκαν σε… sugar daddies με λουλουδένια κοστούμια

Φέτος οι street βετεράνοι καρναβαλιστές ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρόκειται για εκπροσώπους της παλιάς εποχής του γκρουπ 135, που σατιρίζουν την επικαιρότητα παρελαύνοντας

Τη δική τους διασκεδαστική νότα στο μαραθώνιο των παρελάσεων πρόσθεσε το 10μελές γκρουπάκι των γνωστών βετεράνων καρναβαλιστών που σατιρίζουν την επικαιρότητα.

Συμπολίτες που είχαν θητεύσει παλιότερα στο πλήρωμα 135, έχουν σμίξει τα  τελευταία χρόνια δημιουργικά, σε συμμετοχές με διάσταση χάπενινγκ. Με πολύ κέφι, εμφανίστηκαν με λουλουδένια κοστούμια σε ροζ- πορτοκαλί τόνους και αστεία συνθήματα χάρη στην πολύκροτη αναφορά Κουτσούμπα στους «sugar daddies».

Μιλάμε για looks με floral prints που έκαναν την παρέα να ξεχωρίσει μέσα στο «κύμα» των πληρωμάτων. Υπήρχαν μάλιστα και γυναίκες guests. Ετσι, βλέπουμε ότι μετά τη συνοδεία των αρμάτων του Δήμου και την δυναμική παρουσία των «Στρατηγών» η μεγάλη πομπή της Κυριακής διαθέτει ακόμα μια πρωτοτυπία που τραβάει την προσοχή πέρα από τα παραδοσιακά γκρουπ.

Όπως είπαν στο thebest.gr:

«Ευχαριστούμε τα πληρώματα που κάθε φορά μας δίνουν θέση ανάμεσά τους. Είχαμε πολύ θετικές αντιδράσεις και από τον κόσμο που μας χάρισε το γέλιο του και ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί μας, αλλά και από φίλους που μας έστειλαν πολλά θερμά διαδικτυακά μηνύματα. Στοχεύουμε κάθε χρόνο να προσεγγίζουμε ευρηματικά την επικαιρότητα. Θυμίζουμε πως είχαμε μεταμφιεστεί σε δικαστικό σώμα με αφορμή την απαγόρευση των παρελάσεων στην πανδημία, κάναμε αναφορά στην ευρωβουλή για τις χρηματοδοτήσεις, στον Ριχάρδο με τις αγοραπωλησίες χρυσού κ.α.

Του χρόνου θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το σκεπτικό. Τα πλακάτ που κρατάμε είναι δεικτικά αλλά σίγουρα χιουμοριστικά. Ολοι λόγω τωρινών δεδομένων και υποχρεώσεων δεν μπορούμε να  ανταποκριθούμε στις δράσεις ενός κλασικού πληρώματος και δειχνουμε την αγάπη μας για το Πατρινό Καρναβάλι υπηρετώντας μια καινούρια ιδέα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View