Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mπήκαμε στο ολοκαίνουριο Despina Miraraki store στην Πάτρα και μας… ξελόγιασε μεμιάς!

Mπήκαμε στο ολοκαίνουριο Despina Mirarak...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο νέος shopping προορισμός στην οδό Βότση με χαλιά, διακοσμητικά, ρούχα και αξεσουάρ

Επιλεγμένες προτάσεις ένδυσης και διακόσμησης και βέβαια τα φημισμένα χαλιά που εισάγει από εξωτικές χώρες με μακραίωνη παράδοση στην ταπητουργία, παρουσιάζει η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής «Cash or Trαsch» Δέσποινα Μοιραράκη στο ομώνυμο, ολοκαίνουριο κατάστημά της στην Πάτρα.

Το όνομα που έχει συνδεθεί με την πρωτοπορία της αγοράς χαλιών στην tv αλλά και με το πολύπλευρο εμπορικό δαιμόνιο και το επικοινωνιακό χάρισμα, εγγυάται την επιτυχία του ντεμπούτου του brand στην πόλη μας. Ήδη έγινε ένα διακριτικό opening, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες όλο και περισσότερος κόσμος ανακαλύπτει το Despina Miraraki store. 

Στο κατάστημα Despina Miraraki απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας. Σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Εδώ εκτίθενται μοναδικά προιόντα για κάθε budget και κάθε γούστο. Όλα, διαλεγμένα «ένα κι ένα» για να ομορφύνουν το σπίτι μας, το χώρο της εργασίας μας και εμάς!

Καταρχήν, η υπέροχη γκάμα των χαλιών εντυπωσιάζει. Ειδικό επιτελείο επισκέπτεται τους χώρους των πελατών και χάρη στην πολύτιμη γνώση στο σχεδιασμό, τις ποιότητες και τις κατηγορίες, βοηθάει καθοριστικά στην απόφαση επιλογής. Μέσα από μια τόσο πλούσια collection- πειρασμό υπάρχει αναμφίβολα το χαλί, που αντιπροσωπεύει τον καθένα.

Λανσάρονται επίσης deco items για σπίτια, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. καθώς και εξαιρετικά δώρα γάμου. Για παράδειγμα θα θαυμάσετε extravagant σετ κρεβατοκάμαρας Roberto Cavalli αλλά και λευκά είδη σε πιο λιτό, new classic design. Eπίσης, αρωματικά κεριά και diffusers με ευωδιές που διεγείρουν τις αισθήσεις και φτιάχνουν ατμόσφαιρα.

Στο fashion κομμάτι πρωτοστατεί η συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Desmira: Φορέματα, σύνολα, πανοφώρια, κιμονό, καφτάνια σε όλα τα μεγέθη, μοναδικά στο είδος τους με δυνατότητα custom made από το ατελιέ της Δέσποινας Μοιραράκη. To styling ολοκληρώνεται με ιδιαίτερα κοσμήματα, επίσης μοναδικά.  Επίχρυσα, αντιαλλεργικά και φίνα, θα σας κατακτήσουν με την πρώτη ματιά.

Info:

Despina Miraraki Patra

Δημ. Βότση 16, Πάτρα

Τ.: 261 022 5394

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View