Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Εαρινές ευωδιές: Είδατε την Ντέβα Κασέλ, κόρη της Μπελούτσι, να λανσάρει το «Dolce Violet»;

Εαρινές ευωδιές: Είδατε την Ντέβα Κασέλ,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 18χρονη βολτάρει στο Μιλάνο σαν μοντέρνο καθημερινό κορίτσι με biker outfit, αν και είναι η εκλεκτή των Dolce e Gabbana

Η Ντέβα Κασέλ, που γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια στη Ρώμη, μοιάζει να κληρονόμησε τον έμφυτο αισθησιασμό της διάσημης μαμάς της Μόνικα Μπελούτσι.

Οι Dolce e Gabbana την επιλέγουν και πάλι για αρωματική καμπάνια, καθώς κυκλοφορούν το νέο  τους perfume «Dolce Violet» ευωδιάζοντας με το δικό τους τρόπο τη φετινή άνοιξη. Για την καμπάνια, η νεαρή καλλονή περιφέρεται στην μητρόπολη της ιταλικής μόδας, το Mιλάνο, ως ένα καθημερινό, σύγχρονο κορίτσι με ελεύθερο πνεύμα, φορώντας δερμάτινο μπουφάν, μίνι φούστα και biker μποτάκια. Με ακουστικά απολαμβάνει το τραγούδι «Groovejet (If This Ain’t Love)» του Spiller.

Το εν λόγω άρωμα έχει τη σφραγίδα της αρωματοποιού Emilie Coppermann και περιγράφεται ως ένα «χαρούμενο και αισιόδοξο άρωμα». Βασικές νότες του είναι το μανταρίνι και η βανίλια Μαδαγασκάρης, το κυκλάμινο, η βιολέτα, το βατόμουρο, το αχλάδι, το σανταλόξυλο και ο μόσχος. Το μοβ μπουκαλάκι έχει καπάκι σε σχήμα λουλουδιού.

 Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Ντέβα με τον μαξιμαλιστικό ιταλικό οίκο της μεσογειακής σαγήνης, αφού ήταν και ambassador του προηγούμενου αρώματος Dolce Lily πέρυσι, ενώ παλαιότερα είχε χειροκροτηθεί σε επιδείξεις του label.

«Dolce Violet, το νέο άρωμα των Dolce & Gabbana», ακούγεται να λέει η φωνή στο τέλος του διαφημιστικού. To προιόν συγκαταλέγεται σε μια ολόκληρη σειρά της εταιρείας με άνθινη σύνθεση και πανομοιότυπη συσκευασία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View