Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Mόνικα Μπελούτσι και Πενέλοπε Κρουζ «ξέχασαν» τα σουτιέν τους με τη νέα χρονιά

Mόνικα Μπελούτσι και Πενέλοπε Κρουζ «ξέχ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τολμηρά εξώφυλλα για τις Ευρωπαίες ντίβες του σινεμά, που βέβαια έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου

Δυο αισθησιακές stars της Ευρώπης και της Μεσογείου, που σε ώριμη ηλικία ακόμα μαγνητίζουν τα βλέμματα, πόζαραν τόπλες με την έλευση του 2023.

Η 58χρονη ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε στο νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Madame, γυμνόστηθη αποδεικνύοντας ότι η θηλυκότητα  δεν έχει ηλικία. Όπως άλλωστε δήλωσε «Φεμινισμός για μένα σημαίνει να μπορώ να νιώθω άνετα με τη θηλυκότητά μου. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά της νεότητας, την ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται». Επιπλέον η Μόνικα υπογράμμισε πως δεν έχει εμμονή με τα κιλά της καθώς ήταν ανέκαθεν γυναίκα με καμπύλες και θέλει να γεράσει με ειρηνικό τρόπο. Είναι κατά της αυστηρής δίαιτας και δεν σκοπεύει να «λιώσει» στο γυμναστήριο αγχωμένη για την εικόνα του σώματός της. Επιλέγει το πιλάτες για να διατηρείται σε φόρμα και όταν νιώθει ότι έχει ξεπεράσει τα όριά της προσέχει τη διατροφή της για λίγες μέρες. Στο εξώφυλλο του Madame φοράει μια διάφανη, αποκαλυπτική μπλούζα με χρυσές λεπτομέρειες δίχως σουτιέν.

 

Η 48χρονη ισπανίδα Πενέλοπε Κρουζ δημοσίευσε εικόνες από την πρόσφατη φωτογράφισή της για το περιοδικό Dust Magazine δείχνοντας σαν κοριτσάκι. «Ευτυχισμένο το νέο έτος!» ευχήθηκε ξεσηκώνοντας σχόλια συναδέλφων αλλά και πολλών θαυμαστών της που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια στο Instagram. «Πώς γίνεται να είσαι ακόμα η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο;» ήταν ένα από αυτά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός  στην πιο τολμηρή φωτογραφία, ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο ένα ρομαντικό εσώρουχο του οίκου Chanel, καθώς είναι ambassador από το 2018. Το σώμα της δείχνει εκπλκηκτικά και καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της. Σύντομα θα τη δούμε στην ταινία  Ferrari, που αναφέρεται βέβαια στον ιδρυτή των iconic αυτοκινήτων πλάι στον Ανταμ Ντράιβερ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View