Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τιμήθηκε στο Μονακό η Μόνικα Μπελούτσι, παρόντες οι συμπατριώτες Γιώργος Ντάβλας και Γιώργος Ασημακόπουλος

Τιμήθηκε στο Μονακό η Μόνικα Μπελούτσι, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ιταλίδα ντίβα έσμιξε με την ελληνική κοινότητα του πριγκιπάτου χάρη στον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας

Παρουσιαστής και συντονιστής του θεσμού Maria Callas Monaco Gala & Awards πριν λίγες μέρες στην εμβληματική αίθουσα Empire του «Hôtel de Paris» στο Μόντε Κάρλο ήταν ο Αχαιός expert των δημοσίων σχέσεων και του event planning Γιώργος Ντάβλας. Ως γνήσιος λάτρης της όπερας πρωτοστάτησε σε μια επιβλητική βραδιά βραβεύσεων, με βασική τιμώμενη τη διάσημη ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, που την τελευταία διετία υποδύεται την αξεπέραστη σοπράνο. Στη guest list ήταν όμως και ο πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος επιχειρηματίας της ένδυσης και πρώην παίκτης του Survivor που δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τη Μόνικα! Η σαγηνευτική πρωταγωνίστρια παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα με το σκηνοθέτη της στο πλευρό της (ο οποίος επίσης διακρίθηκε) φορώντας ένα κρουαζέ, σατινέ φόρεμα των Dolce e Gabbana σε μοβ τόνο. Στο ρόλο της Κάλλας την απόλαυσε το ελληνικό κοινό πρόσφατα στο Ηρώδειο αλλά έρχεται τακτικά στη χώρα μας για διακοπές με αγαπημένο νησί την Πάρο.

 

Τα έσοδα διατέθηκαν για τους σκοπούς του Princess Charlene Monaco Foundation για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα. Στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου, χειροκροτήθηκαν οι λυρικοί ερμηνευτές Μυρτώ Παπαθανασίου και Δημήτρης Πλατανιάς, ο πιανίστας Γιάννης Τσανακαλιώτης και η νεαρή Μονεγάσκα πιανίστρια Stella Almondo, ενώ οργανώθηκε και δημοπρασία έργων τέχνης. Στο πλευρό του Γιώργου Ντάβλα στην παρουσίαση ήταν η Έμυ Λιβανίου-Ζησιοπούλου. Οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν σε ένα τοίχο με 1.200 φρέσκα τριαντάφυλλα, 600 ορτανσίες και παιώνιες, σε διάφορους χρωματισμούς.Το άνθινο art de la table, είχε την υπογραφή του διάσημου στο Μονακό Marco Traverso. Η εκδήλωση αποτελεί την αναβίωση του θρυλικού πρώτου Gala που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο το 1960 από τον Πρίγκιπα Rainier και την Πριγκίπισσα Grace του Μονακό, με τη Μαρία Κάλλας να μαγεύει τα πλήθη. Η πρόεδρος Ιωάννα Ευθυμίου με θεαματική couture τουαλέτα της Ολγας Καραβαρβέρη ήταν η «ψυχή» της βραδιάς, με φετινούς πρεσβευτές τους Βασίλη και Ρόη Αποστολοπούλου. Αρωγοί στην εκδήλωση ήταν το Ελληνικό Προξενείο και η Ελληνική Κοινότητα του Μονακό.

Ανάμεσα στους επιφανείς παρευρισκόμενους ήταν ο αδελφός της Πριγκίπισσας Charlene, ο πρόξενος της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρος Μαχάς με τη σύζυγό του Εβελίνα Μαχά, το ζεύγος Κλέλια Χατζηϊωάννου και Κωσταντίνος Σκορίλας, ο Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου και η σύζυγος του Orla Murphy, η Κατερίνα Παναγοπούλου, το ζεύγος Κωσταντίνου και Σοφίας Τσουβελεκάκη, η Ιωάννα Ρούσσου, το ζεύγος Γρηγόρη και Κατερίνας Στασινοπούλου, το ζεύγος Ανδρέα και Αλεξάνδρας Παναγιώτου, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης κ.α. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου στο Πριγκιπάτο, όπου προβλέπεται να γίνει ένα μεγαλειώδες γεγονός λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη γέννηση της μεγαλύτερης ντίβας της όπερας όλων των εποχών Μαρία Κάλλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View