Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ξανά εξώφυλλο η Κλόντια Σίφερ: «Δεν είμαστε για απόσυρση, δουλεύουμε και μετά τα 50»

Ξανά εξώφυλλο η Κλόντια Σίφερ: «Δεν είμα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πανέμορφο super model μιλάει για τη μόδα που αλλάζει υπέρ των γυναικών

Το περασμένο φθινόπωρο η Κλόντια Σίφερ έκλεισε τα 53 της χρόνια και τώρα ποζάρει για το βρετανικό περιοδικό Grazia με ένα βινίλ μπορντό σύνολο χωρίς σουτιέν.

Η φωτογράφιση έγινε με αφορμή το νέο φιλμ «Argylle», στο οποίο είναι συμπαραγωγός, αλλά και την κυκλοφορία του βιβλίου «Blue Chip: Confessions Of Claudia Schiffer’s Cat» που αναφέρεται στον λατρεμένο της γάτο. Ο Chip έχει δικό του Instagram με 10.000 ακόλουθους, έχει εξελιχθεί στο αντίπαλον δέος της Choupette του Karl Lagerfeld ενώ ακολουθεί παντού τη Γερμανίδα καλλονή.

 

Θυμίζουμε πως η Κλόντια ανήκει στη χρυσή εποχή των super models των nineties και έχει πάνω από 1000 εξώφυλλα στο ενεργητικό της.Καθιερώθηκε αρχικά ως μετενσάρκωση της Μπαρντό και κορίτσι της Guess. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον κινηματογραφικό παραγωγό Μάθιου Βον, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, τέσσερα σκυλιά και δυο γάτες. Συνεχίζει το μόντελινγκ επιλεκτικά ενώ σχεδιάζει limited edition collections μόδας και διακόσμησης. Η βρετανική εξοχή τη συναρπάζει και ζει σε πέντε διαφορετικά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου. Θυμάται πως στη γενιά της τα μοντέλα ξεπερνούσαν σε δημοτικότητα τους καλλιτέχνες. Εχει ακόμα στη ντουλάπα της το μπούστο από την πρώτη της Guess καμπάνια το 1989, τη μεταλιζέ μίνι φουστίτσα του Versace από το show του 1994 και βέβαια το θεσπέσιο Valentino νυφικό της με την υπογραφή του ίδιου του ιδρυτή Valentino Garavani.

Oπως ανέφερε ως cover girl του Grazia: «Πριν από τα 90s, η καριέρα ενός μοντέλου σπάνια διαρκούσε μετά τα τριάντα χρόνια, τα πρότυπα ομορφιάς και οι άνθρωποι του γυρνούσαν αμέσως την πλάτη. Mέσω των supermodels, η καριέρα μας άρχισε να διαρκεί γιατί γίναμε τα δυνατά brands του εαυτού μας. Πλέον τα μοντέλα συνεχίζουν να δουλεύουν και μετά τα πενήντα. Η ποικιλομορφία στην ηλικία, τη σεξουαλικότητα, τον σωματότυπο, τη φυλή είναι μια απίστευτα θετική αλλαγή που επιτρέπει ένα ευρύτερο και υγιέστερο φάσμα εκπροσώπησης. Η μόδα είναι προβοκάτορας αλλά μπορεί να πετύχει και ουσιαστικές αλλαγές».

 Ειδήσεις Τώρα

Ο Calvin Klein γδύνει τον Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ στις ταράτσες της Νέας Υόρκης

Χαζέψτε εκπληκτικές εμφανίσεις στα shows Dior και Schiaparelli λόγω Paris Couture Week

Eρχεται το δανέζικο «The Crown» για τη βασίλισσα Μαργαρίτα, αδελφή της Αννας Μαρίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View