Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κλόντια Σίφερ: Γιόρτασε τα 50 της χρόνια άβαφη, ξυπόλητη αλλά με τουαλέτα Balmain

Κλόντια Σίφερ: Γιόρτασε τα 50 της χρόνια...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H γερμανίδα καλλονή χαίρεται την ηλικία της και είναι υπέρ της φυσικής ωριμότητας

Λαμπερή, γελαστή και με άψογη σιλουέτα- λες και δεν πέρασε μια μέρα από όταν μεσουρανούσε στη μόδα- η πασίγνωστη γερμανίδα super model Κλόντια Σίφερ γιόρτασε τα 50 της χρόνια φορώντας μια εντυπωσιακή Balmain τουαλέτα που της χάρισε ο οίκος ως δώρο γενεθλίων, ενώ μοιράστηκε με τις εκδόσεις της Vogue αναμνήσεις της νεότητάς της και ένα βίντεο με τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

 Το φόρεμα ήταν τρυπητό crochet σε έντονο μπλε και θύμιζε την πρόσφατη Balmain καμπάνια, όπου η Κλόντια πρωταγωνιστούσε με την άλλη, μεγάλη ντίβα της πασαρέλας Σίντι Κρόφορντ.

Η καλλονή που έκανε τα πρώτα της βήματα ως κορίτσι της Guess με αξέχαστες φωτογραφίσεις που έφτασαν ως τη Μύκονο και καθιερώθηκε ως πρέσβειρα της Chanel και του Versace,  αλλά και με εκατοντάδες εξώφυλλα στο ενεργητικό της, είναι πλέον αφοσιωμένη στην οικογένειά της και κάνει επιλεκτικές συνεργασίες με brands ως guest icon ή σχεδιάστρια. Συγκεκριμένα, είναι παντρεμένη με το σκηνοθέτη και παραγωγό Μάθιου Βον και έχουν τρία παιδιά. Όπως δήλωσε «νιώθει τυχερή για όσα έχει αποκτήσει και δεν την ενδιαφέρει να δείχνει νεώτερη. Θεωρεί πως πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια μας και όσα μας έχει προσφέρει η ζωή. Η ίδια νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και χαίρεται που μπορεί να διαλέγει τους συνεργάτες της. «Είναι φυσικό να μεγαλώνεις. Δεν είναι ανάγκη να σε αποκαλούν όμορφη μια ζωή. Είναι ωραία ανάμνηση αλλά πάντα ακολουθεί η επόμενη γενιά από σένα» έχει δηλώσει.

 Στο διαδίκτυο φυσάει μια χειροποίητη τούρτα με κεράκια με μαρέγκες, μους και φράουλες φορώντας την Βalmain τουαλέτα άβαφη και ξυπόλητη. Όπως γράψαμε πρόσφατα, ετοιμάζει για τον επόμενο Μάρτιο στο Ντίσλεντορφ μια μεγάλη έκθεση φωτογραφιών για τη «χρυσή» εποχή της δεκαετίας του ’90.

Ανοιγοντας τη ντουλάπα της στη βρετανική Vogue- Δειτε το βίντεο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View