Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Art de la table: Η Κλόντια Σίφερ στρώνει τραπέζι με μαγευτικές πεταλουδίτσες

Art de la table: Η Κλόντια Σίφερ στρώνει...

Η 53χρονη γερμανίδα καλλονή υπογράφει μια ιδιαίτερη σειρά με σερβίτσια και διακοσμητικά πορτογαλέζικης χειροτεχνίας

H αγέραστη καλλονή της χρυσής εποχής των super models, Κλόντια Σίφερ έχει υπογράψει στο παρελθόν limited fashion collections, αλλά τελευταία έχει στραφεί και στη διακόσμηση.

Με αφορμή το υπέροχο σπίτι της στη βρετανική εξοχή, όπου της αρέσει να φιλοξενεί συχνά κόσμο για τριήμερο ή σαββατοκύριακο, συνεργάστηκε με δύο brands ειδικευμένα στην παράδοση και τη χειροτεχνία της Πορτογαλίας, ονόματι Vista Alegre και Bordallo Pinheiro.

Αποτέλεσμα η σειρά art de la table «Cloud Butterflies» με σερβίτσια και διακοσμητικά για dinner parties και όχι μόνο.

Τα χρώματα ροδακινί, κεραμιδί, τιρκουάζ, τα τρισδιάστατα και ανάγλυφα στοιχεία με έμβλημα την πεταλούδα κυριαρχούν. Όπως εξηγεί η πάντα εκθαμβωτική Κλόντια: «Για μένα η διακόσμηση του τραπεζιού είναι περισσότερο ερέθισμα και πηγή έμπνευσης παρά πρακτική. Η ομορφιά πάντα προσθέτει στην ποιότητα της ζωής μου. Ανάβοντας ένα κερί, συλλέγοντας λουλούδια και αντικείμενα γίνομαι χαρούμενη. Ειδικά οι αναφορές στην ύπαιθρο μου αρέσουν πολύ. Η μητέρα μου ήταν σπουδαία κηπουρός, η γιαγιά μου λάτρευε τη φύση. Προτίμησα τις πεταλούδες γιατί ανέκαθεν με έλκυε η ιδέα της μεταμόρφωσης, της οποίας είναι σύμβολα».

Η συνεργασία της με τις εταιρείες Vista Alegre και Bordallo Pinheiro προέκυψε επειδή η ίδια είχε ξεκινήσει να συλλέγει προιόντα τους, μετά το πρώτο αντικείμενο που βρέθηκε στην κατοχή της. Τώρα καμαρώνει για τα τραπέζια που στρώνει για φαγητό ή πρωινό ντυμένη με floral μακριές φούστες και φορέματα. Κατά την άποψή μας είναι από τις πιο καλόγουστες παλιές δόξες της πασαρέλας… Και επιμένει πως τα «καλοστημένα» φθινοπωρινά γεύματα είναι τα καλύτερα. Ανεβάζει εικόνες στο διαδίκτυο και γίνεται θέμα σε γνωστά design περιοδικά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View