Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Η «Πηγή» πήγε Ιθάκη, φλας στο super χρωματιστό κατάστημα της Μαρίας Λαμπροπούλου στο Βαθύ

Η «Πηγή» πήγε Ιθάκη, φλας στο super χρωμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα μια πατρινή επιχειρηματική παρουσία στο Ιόνιο (το thebest.gr καμαρώνει)

Πειράζει που καμαρώνουμε εντοπίζοντας πατρινές επιχειρηματικές παρουσίες στα διάσημα και πανέμορφα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι;

Πρόσφατα χαρήκαμε με το κατάστημα της συμπολίτισσας Μαρίας Λαμπροπούλου στο Βαθύ της Ιθάκης. Πρόκειται για ένα παράρτημα της «Πηγής», που έχει τη δική της ιστορία στην Πάτρα προσεγγίζοντας με προσωπικό, δημιουργικό ύφος το παιδικό παιχνίδι, το παιδικό δωμάτιο, τα παιδικά δωράκια.

Η «Πηγή» λοιπόν εγκαταστάθηκε και στο λιμάνι της Ιθάκης, κοντά στην Εθνική Τράπεζα, εκεί που χτυπάει ο εμπορικός παλμός του νησιού. Όπως και στην πλατεία Γεωργίου, ξεχωρίζει με τη χρωματιστή και αισιόδοξη αισθητική της- άλλωστε και η ίδια η Μαρία ντύνεται με τα αντίστοιχα χαρούμενα χρώματα εναρμονισμένη με το όλο περιβάλλον.

Προτείνει στους επισκέπτες του νησιού πέρα από εκλεκτά παιδικά είδη, μεγάλη ποικιλία σε αναμνηστικά, καθώς και «ψαγμένα» καφτάνια, κοσμήματα, διακοσμητικά κ.α. Τη διαμόρφωση και τη διακόσμηση έχουν επιμεληθεί ο Γιάννης Σιαμπάνης με τον σύζυγό της Ιωσήφ Ιωσηφίδη. Ρίξτε μια ματιά. Είναι όλα διαλεγμένα με αγάπη και κέφι!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View