Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aκόμα ένα εγκωμιαστικό δημοσίευμα εξ Αθηνών για το «Qhera» του πατρινού Χάρη Βρη

Aκόμα ένα εγκωμιαστικό δημοσίευμα εξ Αθη...

Το εστιατόριο στη Θηρασιά της Σαντορίνης «συναρπάζει» κατά το newmoney.gr

Mέσα σε ενάμισι χρόνο λειτουργίας έχουμε διαβάσει και ξαναδιαβάσει στα διαδικτυακά media για το νέο επιχειρηματικό βήμα ονόματι «Qhera» του πατρινού Χαράλαμπου Βρη στη Σαντορίνη.

Με αφετηρία την πατρινή εστίαση και διασκέδαση και μετά από θητεία στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, διευθύνει πλέον τους δικούς του χώρους στο νησί.

Το μοναδικό φυσικό τοπίο βέβαια στη Θηρασιά δεν έχει αντίπαλο. Λίγες μέρες πριν εντοπίσαμε στο newmoney.gr μια αναφορά στο «Quera» ως κορυφαία γαστριμαργική εμπειρία. Όπως επισημαίνεται ειδικά για τον χαρισματικό σεφ «με θησαυρούς από το Αιγαίο και άπλετη δημιουργικότητα, ο Φάνης Μαϊκαντής συνθέτει ένα φεστιβάλ σύγχρονης ελληνικής κουζίνας».

Πας εκεί με καραβάκι από τον όρμο στο Αμμούδι. Απολαμβάνεις  εθιστικό χειροποίητο ψωμί, φτιαγμένο με τη συνταγή της λαδόπιτας και συνοδευόμενο από ελιές Αγρινίου και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τη Μεσσηνία. Ψάρια και θαλασσινά από τη θάλασσα των Κυκλάδων, αλλά και του Μεσολογγίου, κάποια πιάτα με κρέας που προέρχονται κυρίως από τη Νάξο και την Κρήτη. Αγαπημένο του σεφ το ταρτάρ από κέφαλο και μοσχάρι, πίκλα κουμ κουάτ και κρέμα από μαύρο σκόρδο… Στις φωτογραφίες ανακαλύπτουμε λαχταριστά μπαρμπουνάκια με σαλάτα κεράσι, λιαστό χταπόδι με καπνιστό γιαούρτι, ζυμαρικά με σκορπίνα, τραχανά με όστρακα, μελιτζάνα ψητή με καπνιστό χέλι… Το σκηνικό χαλαρωτικό σαν σπιτική αυλή με ναυτικά διακοσμητικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View