Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον Σεπτέμβρη παραδίδεται η Τριών Ναυάρχων μετά τις εργασίες μέσω θέρους που έβαλαν λουκέτο σε επιχείρησεις

Πάτρα: Τον Σεπτέμβρη παραδίδεται η Τριών...

Δείτε ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά η Τριών Ναυάρχων, στην οποία από τις αρχές του καλοκαιριού εκτελούνταν εργασίες διαμόρφωσης του πεζόδρομου.

Το γεγονός ότι οι εργασίες έγιναν στην «καρδιά» του καλοκαιριού ανάγκασε πολλές επιχειρήσεις εστίασης που λειτουργούν στον πεζόδρομο να αναστείλουν τη λειτουργία τους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, οδηγώντας τους επαγγελματίες σε απόγνωση.



Τον Σεπτέμβριο ο πεζόδρομος αναμένεται να αποδοθεί ολοκληρωμένος, από τις σκάλες, μέχρι την οδό Αγίου Ανδρέου, σε κατοίκους, φοιτητές και επισκέπτες.
Το έργο υλοποιείται μέσω του ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της Κάτω Πόλης, που σε συνδυασμό με την ανάπλαση της Άνω Πόλης -που είναι σε εξέλιξη- και την ανακατασκευή του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, δηλαδή συνολικά του Ιστορικού Κέντρου της πόλης, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα βελτίωσης της λειτουργίας, της εικόνας και της ζωής των κατοίκων.

Στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τα έργα ανάπλασης στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων αναφέρεται οτι "η περιοχή είναι στέκι (κυρίως) Φθινόπωρο, Χειμώνα και Άνοιξη".  Η αναφορά αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα social media αφού από πολλούς θεωρήθηκε ως προσπάθεια να δικαιολογηθεί η λάθος επιλογη να «κλείσει» η πλατεία καλοκαίρι. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν ότι επι της ουσίας παραδίδεται αρον αρον ένα μέρος του έργου προκειμένου να κατευναστούν οι αντιδράσεις, αφού η καλοκαιρινή σεζόν για τους μαγαζάτορες επί της ουσίας χάθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις