Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα έργα στην Τριών Ναυάρχων "εξαφάνισαν" τα περίπτερα

Πάτρα: Τα έργα στην Τριών Ναυάρχων "...
Μαρτάτος Tάκης

"Ξηλώθηκε" για τις ανάγκες των εργασιών και το περίπτερο πλησίον της Κορίνθου που ήταν χρόνια εκεί, ήταν γνώριμο στους Πατρινούς και δούλευε καλά

Το έργο της ανάπλασης του δημοφιλούς πεζόδρομου της Τριών Ναυάρχων με τις νεραντζιές, τα μαγαζιά εστίασης και την θέα του Φάρου στο βάθος, προχωρά με αρκετά παράπονα είναι γεγονός από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και τους κατοίκους & απ’ όσο εντοπίσαμε, αυτή τη στιγμή το επίκεντρο των εργασιών είναι στο σημείο πλησίον της οδού Κορίνθου.

Τοποθετούνται πανομοιότυποι κυβόλιθοι χρώματος ανθρακί όπως περιγράφουν οι αφημένες συσκευασίες σε σημεία του έργου, ωστόσο σε αυτό που σταθήκαμε περνώντας το πρωί της Τρίτης από εκεί, ήταν πως τείνει η Τριών Ναυάρχων να ξεμείνει από περίπτερα. Ένα που υπήρχε στο ύψος σχεδόν της Καραϊσκάκη είχε κλείσει από καιρό και τώρα είδαμε πως λόγω των αναγκαίων εργασιών ξηλώθηκε ότι είχε απομείνει απ’ αυτό.

Η μεγαλύτερη ωστόσο έκπληξη ήρθε περπατώντας πιο κάτω στο σημείο της Τριών Ναυάρχων με την Κορίνθου όπου το περίπτερο που λειτουργούσε για χρόνια εκεί με τον πάντα ευγενικό και φιλικό Τάσο στο κατώφλι του τα απογεύματα να εξυπηρετεί τους πελάτες, πλέον δεν υπάρχει. Ήταν κλειστό εδώ και τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες, ωστόσο πλέον και αυτό απομακρύνθηκε για να μπουν οι κατάλληλες πλάκες και κυβόλιθοι του έργου ανάπλασης που σίγουρα ομορφαίνει τον πεζόδρομο αλλά που προς το παρόν αφήνει στο διάβα του και «θύματα», εν προκειμένω το συγκεκριμένο περίπτερο.

Ρωτήσαμε δύο από τους εργαζόμενους που δούλευαν στο έργο, αν ήξεραν τι θα γίνει με το περίπτερο αλλά δεν γνώριζαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο περίπτερο, είχε αναρτηθεί ένα χαρτί που έγραφε «Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε τόσο χρόνια» αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως λόγω της αναστάτωσης από τα έργα, αποχαιρετά το σημείο.

Δεν αποκλείεται στο νέο πεζοδρόμιο με τους χαρακτηριστικούς κυβόλιθους να επιτραπεί η λειτουργία κάποιου νέου περιπτέρου. Πιο δίπλα η καφετέρια που λειτουργεί, αναγκάστηκε για το χρονικό διάστημα έως ότου περατωθεί το έργο να μεταφέρει και να "στριμώξει" κάποιες καρέκλες και πάγκους της στην πλευρά της Κορίνθου.

Την ίδια ώρα η Τριών Ναυάρχων της Πάτρας μοιάζει να ξεμένει μόνο με ένα περίπτερο, αυτό που βρίσκεται στο ύψος της Μαιζώνος, έξω από το 2ο Γυμνάσιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις