Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πώς είναι σήμερα η πλατεία Τριών Ναυάρχων- Το... «εργοτάξιο» εν μέσω θέρους! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πώς είναι σήμερα η πλατεία Τριών ...

Το πιο δύσκολο καλοκαίρι για τους καταστηματάρχες

«Εργοτάξιο» παραμένει η πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα, Τρίτη 4 Ιουλίου από το φακό του thebest.gr. 

Μπορεί κάθε χρόνο η πλατεία να είναι τις πρώτες επιλογές των Πατρινών για τη βραδινή τους έξοδο, ωστόσο φέτος το σημείο συνάντησης για πολλούς φοιτητές και οικογένειες, είναι διαφορετικό.

Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες με τους καταστηματάρχες εστίασης στην περιοχή να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και να ζουν ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι τους. Κάποιοι επέλεξαν να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους κι άλλοι αναζητούν λύσεις περιμένοντας τα έργα να φτάσουν στην πόρτα τους. Το μόνο σίγουρο βέβαια ότι μόνο πόλος έλξης δε μπορεί να είναι ένα τέτοιο σκηνικό…

Να θυμίσουμε ότι το έργο όπως έχει ανακοινωθεί, είναι προϋπολογισμού 11.824.000 ευρώ και περιλαμβάνει αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και πλατειών που βρίσκονται στις διαδρομές-περιπάτους, πεζοδρομήσεις και δημιουργία δικτύου πεζόδρομων, εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων και δρόμων, δημιουργία δικτύου ποδηλατικής διαδρομής.

Επίσης, περιλαμβάνει διευκόλυνση πρόσβασης ατόμων με αναπηρία, αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού, με παγκάκια, ζαρντινιέρες, απορριματοδέκτες, αλλά και εμπλουτισμό του πράσινου, διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης και νέο φωτισμό.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις