Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Συρρικνώνεται το παραδοσιακό κέντρο που κάναμε τα ψώνια μας»- «Γενναίες» εκπτώσεις από Δευτέρα

Πάτρα: «Συρρικνώνεται το παραδοσιακό κέν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Με το βλέμμα στραμμένο στις εκπτώσεις οι έμποροι της Πάτρας ευελπιστούν να αυξηθεί η κίνηση στα καταστήματά τους.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας  Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, «Υπήρχε ανομβρία λόγω παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου. Ευελπιστούμε από Δευτέρα να αποκτήσουμε την πολυπόθητη ρευστότητα . Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις».

Όπως αναφέρει ο κ. Ζαφειρόπουλος, «υπάρχει μία κινητικότητα που παρατηρείται  στην αγορά ενόψει και των εκπτώσεων που ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Οι έμποροι της Πάτρας είναι έτοιμοι να κάνουν καλές εκπτώσεις ενώ ένδυση, υπόδυση, και είδη σπιτιού φαίνεται πώς είναι α πρώτα στη λίστα των αγορών των Πατρινών που ήδη κάνουν την έρευνα τους.

Στα καταστήματα υπάρχει πολύ εμπόρευμα ενώ η μακρά προεκλογική περίοδος δεν ευνόησε καθόλου τους εμπόρους, ωστόσο οι καταναλωτές τώρα μπορούν να βρουν ευκαιρίες γιατί και ποικιλία υπάρχει αλλά και καλές τιμές. Υπάρχουν και κομμάτια προηγούμενων σαιζόν σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Ο εμπορικός κόσμος έχει περάσει δύσκολα, είναι αρκετά τα καταστήματα που απέκλεισαν ακόμα και σε κεντρικά σημεία. Μάλιστα βλέπουμε ότι τα περισσότερα δεν ανοίγουν ξανά με εμπορική ιδιότητα. Είναι όλο και λιγότερα τα εμπορικά καταστήματα, συρρικνώνεται και το παραδοσιακό κέντρο που κάναμε τα ψώνια μας». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις