Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αφιέρωμα: Τι θα φορέσουμε από φθινόπωρο, ξέρουμε τα ισχυρότερα trends- δείτε πολλές φωτο

Αφιέρωμα: Τι θα φορέσουμε από φθινόπωρο,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O ύμνος του tailoring και του ασπρόμαυρου, οι γραβάτες, τα 3D λουλούδια και το φλογερό κόκκινο έρχονται!

H επόμενη σαιζόν καταφθάνει και οφείλουμε να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας για τις πρώτες ψύχρες ως ευλαβικές fashionistas.

Ακόμα και εκείνες που πεισματικά θέλουν να παρατείνουν την καλοκαιρινή ανεμελιά, η επικαιρότητα της μόδας έχει ήδη επιδράσει σε περιοδικά, διαδίκτυο και εμβληματικές βιτρίνες ανά τον κόσμο. Τί θα φορέσουμε λοιπόν από Σεπτέμβριο και ποια είναι τα μεγάλα ενδυματολογικά trends fall- winter 2023- 2024;

Οι style experts μας καλούν να ασπαστούμε τις διαχρονικές αξίες στο ντύσιμο. Δηλαδή την «ήσυχη» λάμψη του γνήσια καλοραμμένου ρούχου ή αλλιώς του λεγόμενου tailoring. To MΑΥΡΟ ΠΑΛΤΟ επανέρχεται σε εκπληκτικά πατρόν ως σημαία της ήρεμης πολυτέλειας (εκτοπίζοντας ταμπά, καφέ, μπεζ) και η Vogue αναρρωτιέται αν οι Dolce e Gabbana είναι οι «καλύτεροι ράφτες» στο σύμπαν της luxury fashion.

Ταυτόχρονα τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ σε υπέροχες σιλουέτες εκπροσωπούν δυναμικά το πολυσυζητημένο power dressing. Στον Versace η Τζίτζι Χαντίντ έδειξε το δρόμο. Η εμμονή με τον ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΜΟ ΤΟΥ ’90 επαναφέρει τα αφαιρετικά σύνολα και μούσα την Κλοέ Σεβινί.

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Gucci

Gucci

Versace

Versace

Proenza Schouler

Proenza Schouler

Chloe

Chloe

Το BLACK & WHITE χαίρεται μεγάλες δόξες. Τα κορυφαία labels της εποχής μας (Valentino, Chanel κλπ) κάνουν … κατάχρηση! Μαζί τεράστιο ρεύμα σημειώνει το εκτυφλωτικό ΚΟΚΚΙΝΟ σε πολλές εκδοχές και εμπνευσμένοι styling. Φετίχ της νέας σαιζόν; Σίγουρα ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΕΣ, ΦΙΟΓΚΟΙ, ΦΤΕΡΑ. Θα έχετε δει πως τα μοντέλα της Chanel είχαν πάνω τους καμέλιες και πως οι γραβατωμένες προτάσεις Valentino έχουν εισβάλει στο red carpet και στα εξώφυλλα από τώρα.

Dior

Dior

Valentino

Valentino

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Chanel

Chanel

Prada- Valentino

Prada- Valentino

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Saint Laurent

Saint Laurent

Prada

Prada

Ψωνίστε οπωσδήποτε ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ σε ενδιαφέρουσα φόρμα γιατί συνδυάζεται με τα πάντα αλλά και μια ΠΛΟΥΣΙΑ FIFTIES ΦΟΥΣΤΑ. Τα ΚΑΡΟ με αφορμή τη νέα διεύθυνση στη Burberry «ξανακάνουν παιχνίδι». Τα ΝΤΡΑΠΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ είναι παντού, κατέλαβαν με τις σούρες τους τις διεθνείς πασαρέλες.

Προσέξτε ακόμα

Να πούμε ότι παλιές «πρακτικές» από ’80 και ’90 κάνουν comeback. To παιχνιδιάρικο τελείωμα peplum στα τοπ, οι φούστες και τα φορέματα με tulip και balloon γραμμές αλλά και οι εσάρπες τραβάνε το βλέμμα. Η φιγούρα – κλεψύδρα αποθεώνεται μαζί με τα basics ενός καλού oversized τζιν μαζί με blazer με χαρακτήρα.

Dior

Dior

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Dior- Prada

Dior- Prada

Proenza Schouler

Proenza Schouler

Balmain

Balmain

Ferragamo- Missoni

Ferragamo- Missoni

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Brandon Maxwell

Brandon Maxwell

Burberry- Saint Laurent

Burberry- Saint Laurent

Gucci

Gucci

Τί παραμένει από τις αμέσως προηγούμενες σαιζόν; Μα το ύφος νεγκλιζέ με δαντέλες, διαφάνειες, κορσέδες σε πιο dark-punk εκδοχή όμως, τα εντυπωσιακά μεταλιζέ, τα τζιν και το άφθονο δέρμα.

 Στα χρώματα πέρα από τα παντοδύναμα μαύρο και κόκκινο, επιλέξτε το σικ γκρίζο και κάποιες πινελιές λάιμ, μπορντό, φούξια. Στα αξεσουάρ οι φαρδιές μπότες πάνω από το γόνατο και διάφορα υποδήματα που θυμίζουν κάλτσες και γούνες έχουν ήδη τρελάνει τα φλας. Τα σορτς-βρακάκια και τα καλσόν πάνω από τα ρούχα δεν τα συστήνουμε έστω κι αν στα media πολυφωτογραφίζονται...

 

Ειδήσεις Τώρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Ασγκάρι: Διαζύγιο «βόμβα» 1 χρόνο μετά τον γάμο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκνευρίστηκε με θεατή σε αγώνα του - Ο ήχος που τον «τρέλανε»

Ντέμι Μουρ: Στην Κεφαλονιά η ηθοποιός μετά το ταξίδι της στη Μύκονο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View