Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κασμιρένιο πουλοβεράκι και baggy jeans: Η Τζένιφερ Λόπεζ έφερε το φθινόπωρο στο Παρίσι

Κασμιρένιο πουλοβεράκι και baggy jeans: ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αγέραστη λατίνα σούπερ σταρ βγήκε βόλτα για shopping με outfit που δεν ήταν «τυχαίο»...

Αναστατώθηκε το κέντρο του Παρισιού με την παρουσία της 54χρονης Τζένιφερ Λόπεζ.

Η πασίγνωστη και αγέραστη ντίβα εθεάθη για γεύμα και φαγητό σε Avenue Montaigne και Marrais, συνοδευμένη από τον μάνατζέρ της Benny Medina, φίλους και συνεργάτες, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της. Τα διεθνή media επισημαίνουν ότι ψώνισε σε Gucci, Ralph Lauren και Jacquemus ενώ θαύμασε επίσης γκαλερί και αντικερί.

Ηταν ντυμένη προφανώς εν όψει φθινοπώρου: Πολύ φαρδύ baggy παντελόνι, πανύψηλα δίπατα ψηλοτάκουνα, γυαλιά Isabel Marant, χρυσοί κρίκοι, αέρινο φουλάρι και η πολυδιαφημισμένη τσάντα Le Grand Chiquito του Jacquemus τράβηξαν την προσοχή στην εμφάνισή της. Βέβαια, η Vogue στάθηκε στο κασμιρένιο κρεμ πουλόβερ της με το κεντημένο σύνθημα «this is me…now». Και η επιλογή του δεν ήταν τυχαία.

Πρόκειται για κομμάτι του label Lingua Franca που δημιουργεί custom sweaters  και «σκίζει» στο Instagram. Το προηγούμενο διάστημα πουλόβερ που έγραφαν «nevertheless, she voted» και «the revolution will not be tweeted» ξεπούλησαν παρά την τσουχτερή τους τιμή λόγω των πολιτικοκοινωνικών και φεμινιστικών τους μηνυμάτων. (Τζέιν Φόντα, Ρις Γουίδερσπουν, Μέριλ Στριπ, Τζούλιαν Μουρ) τα έχουν ήδη τιμήσει.

Η J Lo φρόντισε πάντως το σύνθημα να αναφέρεται στο επόμενο άλμπουμ της και τον τίτλο του- άλλωστε είναι αχτύπητη στο να προμοτάρει τα καλλιτεχνικά βήματά της. Ταυτόχρονα, γράφτηκε πως η φράση παραπέμπει και στη σχέση της με τον Μπεν Αφλεκ, είναι δηλαδή τόσο ευτυχισμένη που την  καθορίζει…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View