Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Φούξια, πορτοκαλί και τιρκουάζ: Μαγεύει με ανοιξιάτικα εσώρουχα Intimissimi η Τζένιφερ Λόπεζ

Φούξια, πορτοκαλί και τιρκουάζ: Μαγεύει ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι φωτογραφίες και το φιλμάκι κυκλοφόρησαν από τώρα, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και μήνυμα την αυτοπεποίθηση

Ουδείς αμφισβητεί τη γοητεία, τη θηλυκότητα και το θελκτικό της κορμί λίγους μήνες πριν κλείσει τα 54 χρόνια της.

Η λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ που διεκδίκησε ξανά την ευτυχία και τον έρωτα σε ώριμη ηλικία, εκπροσωπώντας την ομορφιά δίχως ημερομηνία λήξης, χρίστηκε global ambassador της διάσημης ιταλικής εταιρείας εσωρούχων και homewear, Intimissimi και πραγματικά είναι εκθαμβωτική μπροστά στο φακό εν όψει άνοιξης. Θυμίζουμε πως προηγούμενες πρέσβειρες ήταν η Ιρίνα Σάικ και η Χάιντι Κλουμ με την κόρη της.

Η νέα συλλογή του label λανσάρεται τόσο online όσο και στα καταστήματα της Intimissimi διεθνώς  οπότε και η ίδια η JLo γιόρτασε τη συνεργασία στο Instagram, αναφέροντας στα στιγμιότυπα τον τίτλο του άλμπουμ της «This is Me… Now» στο ένα hashtag. Φοράει σετ εσωρούχων σε έντονα χρώματα με ρομαντικά δαντελένια γαρνιρίσματα  αλλά και το μπουφάν Intimissimi Mannish-Cut όπως και παντελόνι σε μεταξωτό σατέν. Το brand σημειώνει σε ένα δελτίο τύπου, «Οι γυναίκες του σήμερα είναι έξυπνες, επιτυχημένες και πρότυπα. Μας εμπνέουν να δουλέψουμε σκληρά και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Η Lopez είναι η απόλυτη πρέσβειρα της Intimissimi, καθώς φέρνει μια δυνατή και μοντέρνα σεξουαλικότητα στην εταιρεία  μεταδίδοντας τις βασικές της αξίες».

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Intimissimi, Riccardo Ruini, οι εικόνες αποτυπώνουν την ουσία των ζωντανών ιταλικών καλοκαιριών με ροζ, τιρκουάζ και πορτοκαλοκόκκινους τόνους.

Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Chris Colls έχουμε την αίσθηση του ήλιου, της Μεσογείου, της βουκαμβίλιας. Οι εικόνες έχουν μια κινηματογραφική θολούρα θερινών διακοπών.

Πέρυσι, ενώ ταξίδευε στην Ιταλία, η Τζένιφερ Λόπεζ ανακάλυψε την Intimissimi. «Λατρεύω την Ιταλία - τους ανθρώπους, τη μόδα, τον πολιτισμό, το φαγητό και την ιστορία της. Όταν ανακάλυψα την Intimissimi, με τράβηξαν αμέσως τα πολύτιμα μεταξωτά τους, οι ρομαντικές δαντέλες, τα όμορφα κοψίματα, οι κολακευτικές εφαρμογές και τα σύνθετα σχέδια. Είμαι περήφανη που είμαι Intimissimi woman και με τιμά που με βλέπουν ως κάποια που αντιπροσωπεύει τις δικές τους ιδιότητες αυτοπεποίθησης, ζωηρότητας και δύναμης».

 Ειδήσεις τώρα 

"Είχαμε προειδοποιήσει την Ελλάδα" λέει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων

Πενέλοπε Κρουζ και Σαρλότ Κασιράγκι αναστάτωσαν το γεμάτο καμέλιες Chanel show στο Παρίσι

Στην Dimand το project των 80,9 εκατ. ευρώ για τα Δικαστήρια Πειραιά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View