Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oλίγον «κουρτίνα» η JLo στη νέα της πρεμιέρα, γλυκά φιλάκια από τον Μπεν Αφλεκ

Oλίγον «κουρτίνα» η JLo στη νέα της πρεμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συνήθως μας συναρπάζει ο οίκος Valentino, αλλά όχι αυτή τη φορά… Αφορμή η κομεντί «Shotgun Wedding»

Ακόμα μια ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την 53χρονη λατίνα ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ. Μαζί τον σύζυγό της Μπεν Αφλεκ έκαναν τα φλας να αστράψουν στο TCL Chinese Theatre του Χόλιγουντ στο Λος Αντζελες για την επίσημη πρεμιέρα του ανάλαφρου φιλμ «Shotgun Wedding» το βράδυ της Τετάρτης. Η JLo έδωσε το παρών με μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Valentino, έναν διάφανο μπεζ «χιτώνα» στολισμένο με λαμπερά κρύσταλλα και μεταλλικά ανθάκια. Το κορμί της έδειχνε σαν γυμνό από μέσα ενώ μια κίτρινη ζώνη με μεγάλο φιόγκο τύλιγε τη μέση της εσωτερικά. Με κότσο, nude μακιγιάζ και απίθανα διαμαντένια σκουλαρίκια, έδειχνε όπως πάντα πολύ νεώτερη, αν και θεωρούμε πως η ριχτή γραμμή του ρούχου δεν ήταν κατάλληλη για τις καμπύλες και το ύψος της. Eπιπλέον φοριούνται διαρκώς πια naked dresses στο red carpet.

Αργότερα, μετά την προβολή, η star φόρεσε ένα ακόμα Valentino outfit: Ένα φαρδύ mini dress γεμάτο χάντρες και βολανάκια, με εσωτερικό κολάν από δίχτυ. Και πάλι, κατά την άποψή μας, το ρούχο δεν ταίριαζε στην κορμοστασιά της αλλά ήταν κούκλα στο πρόσωπο και πολύ κεφάτη. Πλάι της ο Μπεν Αφλεκ ήταν πολύ διαχυτικός και της έδινε φιλιά, οπότε «τρελάθηκαν» τα αμερικάνικα media. To πασίγνωστο ζευγάρι πλαισίωσαν οι συμπρωταγωνιστές της Τζένιφερ, Τζος Ντουχάμελ και Τζένιφερ Κούλιτζ. 

Η ταινία θα πρωτοπαιχθεί στο Amazon Prime στα τέλη Ιανουαρίου. Οι Bennifer πάντως δήλωσαν πως το 2002 ήταν μια απίστευτη χρονιά για εκείνους. «Μετακομίσαμε μαζί, τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα. Ηταν η καλύτερη χρονιά από όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου» έχει αναφέρει η JLo. Ετσι, αποστομώνονται οι κακές γλώσσες που λένε πως η συμβίωσή τους είναι δύσκολη.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View