Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κατασυγκινήθηκε η J Lo στα βραβεία MTV, απέσπασε το τιμητικό Generation Award

Κατασυγκινήθηκε η J Lo στα βραβεία MTV, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H λατίνα super star, με πολύ sexy μαύρη τουαλέτα, ευχαρίστησε «εκείνους της έδωσαν χαρά και αυτούς που της ράγισαν την καρδιά»

To βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες στρώθηκε το κόκκινο χαλί των καθιερωμένων MTV Movie & TV Awards όπου η 53χρονη λατίνα ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε μια άκρως αποκαλυπτική μαύρη τουαλέτα Monot με δερμάτινο μπούστο και παρέλαβε το ιδιαίτερα τιμητικό Generation Award με δάκρυα στα μάτια. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά, αυτούς που ήταν αληθινοί και εκείνους που μου είπαν ψέματα», είπε  στον ευχαριστήριο λόγο της. Ακόμα μια φορά άπαντες θαύμασαν τη φρεσκάδα, τη γλύκα και την εκφραστικότητά της. Η διάκριση  απονέμεται σε ηθοποιούς των οποίων η πολλαπλή συνεισφορά  τους έχει κάνει  ονόματα τόσο οικεία που έχουν μπει σε κάθε σπίτι. Η Λόπεζ κέρδισε επίσης το βραβείο καλύτερου τραγουδιού για το «On My Way» από το soundtrack της ρομαντικής κομεντί «Marry Me».

 

Επιπλέον η performer είπε ευχαριστώ τους θαυμαστές της, στον επί χρόνια μάνατζερ και στα παιδιά της που «με δίδαξαν να αγαπώ», όπως είπε, ξεσηκώνοντας το κοινό στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα. Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» που ήταν στην κορυφή της κούρσας με επτά υποψηφιότητες, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας και ο πρωταγωνιστής Τομ Χόλαντ το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε ταινία.

Η Ζεντάγια απέσπασε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε σειρά για τον ρόλο της στο «Euphoria», τη σειρά του HBO που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Σειράς.

Η 19χρονη τραγουδίστρια Ολίβια Ροντρίγκο, που εφέτος κέρδισε τρία Grammy, απέσπασε το βραβείο καλύτερου μουσικού ντοκιμαντέρ για το «Olivia Rodrigo: driving home 2 u». Ο Τζακ Μπλακ τιμήθηκε με το «Comedic Genius Award», ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πήρε το βραβείο του καλύτερο κακού για την ερμηνεία του στην κωμική περιπέτεια «The Lost City», ο Ράιαν Ρέινολντς αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία καλύτερη ερμηνεία σε κωμωδία για το «Free Guy» και η Σκάρλετ Γιόχανσον απέσπασε το βραβείο καλύτερος ήρωας για τον ρόλο της στην ταινία «Black Widow». Στο κόκκινο χαλί η Τζένιφερ Λόπεζ ανταγωνίστηκε σε εντυπώσεις και σε περιβολές που υπογραμμίζουν τα σωματικά προσόντα τις πολύ νεώτερές της Βανέσα Χάτζενς, Ολίβια Ροντρίγκο και Σίντνει Σουίνι.

 

Τζένιγφερ Λόπεζ με Monot

Τζένιγφερ Λόπεζ με Monot

Σίντνει Σουίνι με Miu Miu

Σίντνει Σουίνι με Miu Miu

Βανέσα Χάτζενς με Vera Wang

Βανέσα Χάτζενς με Vera Wang

Ολίβια Ροντρίγκο με Gaultier

Ολίβια Ροντρίγκο με Gaultier

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View