Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πράσινη «κοτρώνα» εκατομμυρίων: Το νέο δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζένιφερ Λόπεζ έγινε αυτόματα trend

Πράσινη «κοτρώνα» εκατομμυρίων: Το νέο δ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα media έχουν ξεσηκωθεί με το κόστος του και με το εάν πρόκειται για διαμάντι σε τέτοιο σπάνιο τόνο

Μεγάλος ντόρος στα fashion media και όχι μόνο με το θεαματικό δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Μπεν Αφλεκ στην αγέραστη λατίνα ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ και φορώντας το εκείνη ομολόγησε με τρυφερό βίντεο στους θαυμαστές της πως του είπε το «ναι», δεκαοκτώ χρόνια μετά τον προηγούμενο χωρισμό τους. Το απίστευτα λαμπερό και εντυπωσιακό μονόπετρο, όχι μόνο ακολουθεί τη μεγάλη, διεθνή τάση με τις χρωματιστές πολύτιμες πέτρες, αλλά διαθέτει μια σπάνια κεντρική πέτρα, η οποία δεν είναι σμαράγδι όπως αρχικά γράφτηκε αλλά ένα διαμάντι σε δυσεύρετη, απαλή πράσινη απόχρωση. Το design του δαχτυλιδιού είναι σχετικά κλασικό και μοιάζει με το παλιό που της είχε προσφέρει σε ροζ, άλλωστε θεωρείται διαχρονικό σχέδιο το κεντρικό μεγάλο πετράδι με δυο πλαινά, μικρά τετραγωνισμένα διαμάντια. Όμως εδώ μιλάμε για «κοτρώνα», 8,5 καρατίων σε λαχανί.

Όπως δήλωσε ο CEO της Diamond Pro, Mike Fried στην Page Six, «Αν αυτό είναι πράγματι πράσινο διαμάντι, είμαι εντυπωσιασμένος. Ένα φυσικό πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι εξαιρετικά σπάνιο και ξεπερνά σε αξία το προηγούμενο δαχτυλίδι. Θα έλεγα πως η αξία του δαχτυλιδιού ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια δολάρια, πιθανώς θα μπορεί να φθάνει τα 10 εκατομμύρια». Το χρώμα, φυσικά, που επέλεξε ο Αφλεκ δεν ήταν τυχαίο, αφού όπως έχει δηλώσει η 52χρονη star σε συνεντεύξεις της, πρόκειται για το αγαπημένο της χρώμα. «Πάντα λέω πως το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου. Ίσως θα θυμάστε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα πως υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου καταπληκτικά πράγματα έχουν συμβεί ενώ φορούσα πράσινο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στο θρυλικό, iconic Versace φόρεμα.

Οι φήμες για τον αρραβώνα του ζευγαριού «φούντωσαν» όταν πρωτοφόρεσε το κόσμημα σε βόλτα με την κόρη της,  λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Τα περιοδικά λένε για πολύ πιο πολύτιμο δαχτυλίδι από εκείνο του 2002. Τότε ήταν ένα Harry Winston δαχτυλίδι με ένα ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων στο κέντρο, το οποίο η ίδια είχε αποκαλέσει «το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχω δει». Προφανώς με το  τωρινό απόκτημα άλλαξε γνώμη. (Εάν σας αρέσει κι εσάς, κυκλοφορούν στην αγορά μεγάλες πέτρες με ημιπολύτιμα πετράδια σε χαρούμενους τόνους, η λογική rainbow έχει ανέβει πολύ στα κοσμηματοπωλεία).

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View