Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Athleisure ξανά: Διακοπές τέλος κι επιστροφή στις φόρμες για Ρόζι Χάντιγκτον, Τζένιφερ Λόπεζ

Athleisure ξανά: Διακοπές τέλος κι επιστ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε «στολή» της αστικής καθημερινότητας έχουν εξελιχθεί τα αθλητικά σύνολα και τα κορυφαία style icons λένε ναι

Παραμερίστε καφτάνια, μπικίνι, σορτσάκια κλπ. Η επιστροφή στην πόλη επιβάλλει στυλιστικά τις φόρμες σαν σύνολο πάνω – κάτω αλλά και το συνδυασμό άνετης μπλούζας με κολάν. Οι πιο επιδραστικοί luxury οίκοι του πλανήτη λανσάρουν πια τέτοιες άνετες «στολές» πέραν των δημοφιλών αθλητικών brands ευρύτερης κατανάλωσης. Τρανό παράδειγμα οι πάντα trendy διασημότητες Ρόζι Χάντιγκτον και Τζένιφερ Λόπεζ, οι οποίες μόλις τέλειωσαν οι διακοπές τους σε ευρωπαικά θέρετρα εμφανίστηκαν με αθλητικά outfits.

 H Ρόζι συγκεκριμένα επέστρεψε από Σχοινούσα και Αντίπαρο στο αριστοκρατικό Τσέλσι του Λονδίνου και ο φακός την «πέτυχε» με ένα look που φορούσε και το Μάιο. Αυτή τη φορά αντάλλαξε την καινούρια, περιζήτητη τσάντα Saint Laurent σε καπιτονέ  με την τσάντα Capucines της Louis Vuitton. Μπλούζα φούτερ Αnine Bing, κολάν Alo, γυαλιά Alaia, και Nike sneakers συνέθεσαν την εμφάνισή της το πρωί της Τρίτης.

 

Όμως και η δημοφιλής λατίνα ντίβα Tζένιφερ Λόπεζ «ψήφισε» άνεση. Πήγε στο ιδιωτικό της τζετ με φόρμα Brunelllo Cuccinelli σε γήινους τόνους, λευκά sneakers off White, τσάντα Birkin του οίκου Hermes και αποσκευές Louis Vuitton. Βλέπετε τα διάσημα αξεσουάρ απογειώνουν την όποια περιβολή, ακόμα κι αν συγκαταλέγεται στο πολύ διαδεδομένο athleisure.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View