Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H επανεμφάνιση της Τζένιφερ Λόρενς ως Dior icon αλλά και τρομοκρατημένη, νέα μαμά

H επανεμφάνιση της Τζένιφερ Λόρενς ως Di...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η star έκανε αισθητή την παρουσία της στο σινε- φεστιβάλ του Τορόντο και στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue

Σαγήνευσε τα πλήθη στο Toronto International Film Festival με αφορμή την πρεμιέρα του φιλμ «Causeway» η 32χρονη αμερικανίδα star Τζένιφερ Λόρενς. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα που θα βγει στο Appletv+ το Νοέμβριο, χάρη στο οποίο την ξαναείδαμε μετά από καιρό στο  red carpet αλλά και στο εξώφυλλο της Vogue USA. Θυμίζοντας το τίτλο της ambassador του οίκου Dior, η Τζένιφερ ανέδειξε στο Τορόντο ένα look, φίνο και αισθησιακό μαζί, βασισμένο στους έξω ώμους, τις αέρινες πτυχές και στη μαύρη διαφάνεια. Μια couture δημιουργία για τον ερχόμενο χειμώνα της Dior Haute Couture σειράς, ιδανική για την άψογη σιλουέτα της και συνδυασμένη με «αόρατο», φυσικό μακιγιάζ.

Με αντίστοιχο outfit σε μπορντό χρώμα είδαμε την ηθοποιό και στο τελευταίο τεύχος  της Vogue. Μας άρεσε όμως πολύ και με άλλα σύνολa Dior και Brandon Maxwell.Θυμίζουμε πως κέρδισε Οσκαρ το 2012 ενώ ανακηρύχθηκε το 2015 η πλέον ακριβοπληρωμένη στον κόσμο.  

Όμως πλέον αυτά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή της. Eχοντας γίνει μαμά την περασμένη άνοιξη, καθώς με το σύζυγό της Κουκ Μαρόνεϊ  απέκτησαν το μικρό Σάι, δεν δίστασε να μιλήσει για τις φοβίες της λόγω μητρότητας. «Μεγαλώνω ένα μικρό αγόρι που κάποια στιγμή θα πάει στο σχολείο. Τα όπλα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να ψηφίζουν πολιτικούς που χρηματοδοτούνται από το NRA. Με τρελαίνει αυτό», ανέφερε στη συνέντευξή της. «Θα οδηγήσει κάποια μέρα. Θα είναι ένας αφελής τινέιτζερ πίσω από ένα τιμόνι. Πώς θα μπορώ να κοιμηθώ;» Ομολόγησε πως ζει πια αλλιώτικα. «Το πρωινό που γέννησα, ένιωσα τη ζωή μου να ξαναρχίζει. Έλεγα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου. Μόνο κοιτούσα. Ήμουν ερωτευμένη», ανάφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View