Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς! Kαλεσμένοι οι Έμα Στόουν, Adele και Μπράντλεϊ Κούπερ

Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς! Kαλεσμένο...

Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της

Την απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της Κουκ Μαρόνεϊ, σε μια ιδιωτική τελετή στο Ρόουντ Άιλαντ, πήρε Τζένιφερ Λόρενς!

Καλεσμένοι ήταν διάσημοι φίλοι του ζευγαριού...

Ο γάμος της 29χρονης ηθοποιού με τον 34χρονο έμπορο τέχνης έγινε στην πολυτελή βίλα Belcourt of Newport με 150 καλεσμένους, ανάμεσά τους και πολλούς διάσημους όπως οι Έμα Στόουν, Έιμι Σούμερ, Adele, Κάμερον Ντίαζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κρις Τζένερ, Άσλεϊ Όλσεν και Νικόλ Ρίτσι.

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι περίμεναν πολύ καιρό για τον γάμο τους καθώς το ζευγάρι κρατούσε μυστικότητα, κάτι που έκανε και στην χθεσινή τελετή, ωστόσο κατάφεραν να διαρρεύσουν αρκετές φωτογραφίες.

Οι Τζένιφερ Λόρενς και Κουκ Μαρόνεϊ αποφάσισαν να παντρευτούν οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους, που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Λίγους μήνες μετά, στις αρχές Μαΐου, το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο πάρτι αρραβώνων στο River Café του Μπρούκλιν με προσκεκλημένους λίγους συγγενείς και κοντινούς φίλους.

Οι πρώτες φήμες για την σχέση τους είχαν κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους μαζί. 

Παρόλο που ήθελε να μείνει μυστικός, η Τζένιφερ Λόρενς είχε αναφερθεί στον αρραβώνα της σε μια συνέντευξη με την Κατ Σάντλερ.

«Σίγουρα δεν ήμουν σε εκείνο το σημείο όπου ένιωθα έτοιμη να παντρευτώ. Απλώς γνώρισα τον Κουκ και ήθελα να τον παντρευτώ», είχε πει η ηθοποιός, περιγράφοντας τον σύντροφό της ως «τον καλύτερο φίλο» της ενώ αποκάλυψε πως και εκείνος ήθελε να παντρευτούν. «Θέλαμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον.

Θέλαμε πλήρη δέσμευση», πρόσθεσε η ίδια. «Θέλω να τον δέσω νομικά μαζί μου για πάντα. Και ευτυχώς υπάρχουν χαρτιά για κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και σκέφτεσαι, "Δεν μπορείς να φύγεις!". Οπότε ήθελα να δεχθώ αυτήν την προσφορά», εξήγησε η ηθοποιός.

Σχετικά με την επιλογή του νυφικού και του χώρου όπου θα γινόταν ο γάμος, η Τζένιφερ Λόρενς είχε πει πως «βαριέμαι πολύ για είμαι νευρωτική». «Είδα το φόρεμα και είπα αυτό είναι. Το ίδιο έγινε και με τον χώρο», ανέφερε η ηθοποιός. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το νυφικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς ήταν δημιουργία του οίκου Dior.

Ο Κουκ Μαρόνεϊ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης με πτυχίο στην Ιστορία Τέχνης, είναι διευθυντής της γκαλερί τέχνης Gladstone στη Νέα Υόρκη ενώ έχει εργαστεί επίσης στην γκαλερί Gagosian. 

Αυτός είναι πρώτος γάμος για την Τζένιφερ Λόρενς, που στο παρελθόν είχε σχέση για πέντε χρόνια με τον Νίκολας Χουλτ, συμπρωταγωνιστή της στο «X-Men» ενώ έβγαινε επίσης με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Mother!» τον Σεπτέμβριο του 2016. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight