Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζένιφερ Λόπεζ: Χάντρες, λάιμ και φιλάκια με το Μπεν σε πολυσινεμά του L.A

Τζένιφερ Λόπεζ: Χάντρες, λάιμ και φιλάκι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αγέραστη λατίνα ντίβα συνόδεψε το σύζυγό της στην πρεμιέρα της ταινίας του «Air»

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι και διαχυτικοί ήταν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ το βράδυ της Δευτέρας σε πολυσινεμά του Λος Αντζελες.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι δεν χάλασε το χατίρι στους φωτογράφους και εκδήλωσε την τρυφερότητά του με χαμόγελα, χάδια και φιλιά στο red carpet της προβολής αλλά και στο after party της ταινίας «Air». Η J Lo  συνόδεψε ως περήφανη σύζυγος «τον καλό της» στο καινούριο του φιλμ, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον στενό του φίλο Ματ Ντέιμον. Πρόκειται για την ιστορία του label «Air Jordan» που έχει κατακλύσει το διεθνές street style.

Eνα εντυπωσιακό φόρεμα με ολοκέντητο, κρεμ πάνω μέρος και στενή μακριά φούστα κάτω σε λάιμ τόνο φόρεσε η 53χρονη Λόπεζ στο event υπογραμμίζοντας τις διάσημες καμπύλες της. Ηταν δημιουργία του οίκου Antonio Grimaldi που συνδύασε με υπέροχα, διαμαντένια κοσμήματα Shiphra. Βαμμένη σε natural- nude τόνους και με κότσο, έκανε τα φλας να αστράψουν. Ο 50χρονος Μπεν έδειχνε ακόμα μια φορά γοητευμένος και ερωτευμένος… Όπως τους βλέπαμε στην αρχή του έρωτά τους που αναβίωσε με μεγάλο «μπαμ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View